Πολύ πράγμα έχει το σημερινό κουπόνι, αφού πέραν των παραδοσιακά γεμάτων Κυριακών σε Ισπανία και Ιταλία, έχει φουλ δράση και η Γερμανία έχουμε και Ελλάδα και συνολικά ένα μεγάλο ταμπλό.


Πάμε από την stoiximan.gr basket league με το Ολυμπιακός – Ρέθυμνο να μην εμπνέει στο χάντικαπ των 24,5 πόντων αφού ο Ολυμπιακός έπαιζε βράδυ Παρασκευής και δεν έχει λόγο να πτήσει τέρμα το γκάζι. Ακόμα και το όβερ που το εμπνέει και το Ρέθυμνο, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών αμφίβολο είναι. Το αφήνουμε.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ δεν αλλάζει ο άσος του 1,13 και είναι ωραίο και το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,91 αφού η ΑΕΚ ακόμα δεν τους κοιτάζει ούτε στα μάτια τους δύο. Χαμηλό και το άθροισμα των 145,5 πόντων, πάμε στο όβερ και μάλιστα σαν αουτσάιντερ στο 1,95.

Εχει κι ένα ματς Α2 σήμερα, με το Ηράκλειο να υποδέχεται την Λάρισα. Η βαθμολογική τους θέση δεν δικαιολογεί το 1,70-2,05 αλλά λόγω έδρας και κάμψης της Λάρισας αυτό έχει την πρώτη τύχη, χωρίς πάντως μεγάλη θέρμη.

Πάμε στην Ισπανία, με Γκραν Κανάρια – Σαραγόσα σε λογικότατο άσο του 1,18 και καλό το χάντικαπ των 9,5 πόντων για τους γηπεδούχους στο 1,91.

Φουενλαμπράδα – Μανρέσα παίζουν οι κακοί με τους χειρότερους, αλλά στο 1,20 τους κακούς δεν τους ποντάρεις. Πάμε παρακάτω.

Μπανταλόνα – Μπέτις σε λογικό άσο του 1,33 αφού οι Σεβιλιάνοι εκτός εξαφανίζονται. Η τιμή βέβαια δεν είναι καλή για την αφερέγγυα Μπανταλόνα.

Τενερίφη – Μούρθια σε δυνατό άσο του 1,30 που αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Ανδόρα – Μπαρτσελόνα σε ματς που δεν θα γκελάρουν οι Καταλανοί άρα έχει νόημα το 1,33 της νίκης τους όσο κι αν δυσκολευτoύν.

Μπασκόνα – Εστουδιάντες πάμε σε όβερ στους 165,5 πόντους και μάλιστα σαν αουτσάιντερ στο 1,93 αφού το ματς έχει προοπτική να ανοίξει.

Μπιλμπάο – Ρεάλ τέλος, άξια εμπιστοσύνης η Ρεάλ έστω και στο χαμηλό 1,25 αφού είναι πολύ ανώτερη κλάση.

Στη Γερμανία, αρχή με Αλμπα – Μπρεμερχάβεν σε εύκολο άσο του 1,18 και στο χέρι ης Αλμπα και το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,91.

Φρανκφούρτη – Μπάγερν μία από τα ίδια, αλλά για τους φιλοξενούμενους με το 1,18 και το 9,5 στο1,91 επίσης στις δυνάμεις τους.

Ολντενμπουργκ – Βούρτσμπουργκ κι άλλ μικρό, σαές φαβορί οι γηπεδούχοι στο 1,117 και πιθανό όβερ στους 159,5 με 1,88.

Ιένα – Τoύμπιγκεν σε γερή έδρα που πληρώνει 1,47 αν και η γηπεδούχος δεν είναι ομάδα για τέτοιες τιμές με ισόβαθμ αντίπαλο.

Βόννη – Ράστα Φέστα κι άλλο μικρό, στο 1,10, με οριακό χάντικαπ στους 12,5 πόντους που δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Ουλμ – Μπάμπεργκ τέλος, φαβορί οι φιλοξενούμενοι στο 1,36, φαβορί για εμάς το όβερ 162,5 με 1,88 σε έδρα που ανοίγουν τα ματς.

Η Ιταλία αρχίζει με κλασικό μεσημεριανό Βενέτσια – Μιλάνο σε ωραίο διπλό του 1,40. Το τιμούμε.

Πέζαρο – Μπρίνtιζι ντέρμπι, με απελπισμένους τους κακούς γηπεδούχους και παρασδόξως φαβορί στο 1,85. Αποχή, καμιά φορά η απελπισία δυναμώνει.

Κάπο Ντ’ Ορλάντο – Πιστόια πάμε στο διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντων στο 1,67 περιμένοντας ντέρμπι.

Μπρέσια – Βανόλι λογικός άσος αν και με μικρό το 1,40 για τους νεοφώτιστους που στην έδρα στηρίζονται για να παλέψουν την παραμονή.

Τορίνο – Καζέρτα με την παραδοσιακά δυνατή έδρα να πληρώνει 1,67 και να την εμπιστευόμαστε χωρίς πάντως να υποτιμάμε στο ελάχιστο τους φιλοξενούμενους.

Βαρέζε – Εμίλια στο βραδινό, λογικά δίνει 1,50 το διπλό, δεν φαίνεται και τρόπος να σπάσει.

Στην Τουρκία η Εφές με την Καρσίγιακα μπορεί να κάνει και το 10,5 στο 1,97, στη Γαλλία το Ναντέρ Ορτέζ μας οδηγεί στον άσο του 1,33 αφού εκτός η Ορτέζ χάνει πολύ, αλλά το όβερ στους 159,5 στο 1,93 είναι ακόμμα καλύτερο.