Το ελληνικό μενού με Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι μόνο για… χάζι σήμερα και όχι για στοίχημα, με τον Ολυμπιακό να έχει σημαντικές απουσίες και την ΑΕΚ να μην ξέρει ούτε η ίδια τη σύνθεσή της. Οπότε για πονταρίσματα, θα κινηθούμε εκτός συνόρων.

Η Ισπανία έχει αρκετά ξεκάθαρα παιχνίδια ως προς τα φαβροί τους εξ ου και οι αρκετά μικρές αποδόσεις. Μια περίπτωση που αξίζει προσοχής, είναι το διπλό της Μάλαγας στην έδρα της Γιουβεντούτ. Καλύτερη ομάδα η Μάλαγα, θέλει να μην την πάρει από κάτω σε μια περιόδο που κάνει κάμψη, πιστεύουμε ότι μπορεί να μας δώσει το 1.65 της νίκης της.

Ενα δεύτερο σημείο από την ACB είναι ο άσος με το χάντικαπ της Σεβίλλης με τη Βαλένθια. Σωστά δίνεται φαβορί η φιλοξενούμενη, αλλά το +7,5 στο 1.90 που βρίσκεται στο διαδίκτυο και ακόμα περισσότερο το +10,5 στο 1.55 για όσους μπορούν να “ανοίξουν” τα χάντικαπ, είναι καλές περιπτώσεις.

Το τελευταίο ματς της ημέρας, παρουσιάζει άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση σκέτης νίκης. Η Εστουντιάντες δεν είναι καλή, αλλά μέσα στην έδρα της μπορεί να νικήσει τη Σαραγόσα και να μας δώσει το 1.57, πάντα μιλώντας για αποδόσεις διαδικτύου αφού στο ΟΠΑΠ όλα τα βρίσκεις τουλάχιστον 30% κάτω.

Στην Ιταλία τα πράγματα είναι πιο ζόρικα. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και όπου οι εταιρίες δίνουν ξεκάθαρο φαβορί, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί αφού τα θεωρούμενα αουτσάιντερ δεν είναι για… πέταμα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι στο Βανόλι – Μπολόνια. Ωραία, φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά αυτό το +7,5 στη Μπολόνια που παλεύει πάντα στο μάξιμουμ, μας οδηγεί προς το διπλό με χάντικαπ και πάντα ισχύει ότι όποιος μπορεί να το ανοίξει στο +10,5 και να… αρκεστεί στο 1,53 είναι μια χαρά.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση προκύπτει από το σετ των αποδόσεων στο Εμίλια – Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται φαβορί γύρω στο 1.80, το Μιλάνο αουτσάιντερ στο 2.05. Οι Μιλανέζοι γενικώς δε βλέπονται φέτος, ειδικώς όμως βλέπονται στα τελευταία παιχνίδια. Αξίζει το ρίσκο του διπλού, ειδικά αν του δώσουμε και δικαίωμα ήττας στους 4,5 πόντους, με την πολύ όμορφη απόδοση του 1.62.

Στην Γερμανία το μεγάλο ντέρμπι της Μπάμπεργκ με τη Μπάγερν αφ’ ενός είναι πολύ πιο αμφίρροπο από το σετ 1.45-2.95 που βρίσκεται, άρα υπ’ αυτή την έννοια παίζεται σε ζητούμενα το διπλό με το χάντικαπ. Ακριβώς επειδή είναι αμφίρροπο όμως μια πιο ασφαλής επιλογή θα είναι το όβερ 156,5 από δύο ομάδες που… του δίνουν και καταλαβαίνει.

Από σημεία μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Βόννη για μια εντός έδρας νίκη επί της Ολντενμπουργκ την οποία βρίσκουμε σε απόδοση κοντά στο 1.50 και την παίρνουμε ως μια ευκαιρία της ημέρας.
Περνώντας στην Τουρκία, έχει νόημα να ποντάρουμε την Καρσίγιακα για νίκη στην έδρα της Κολετζλιλέρ. Η Πινάρ χάνει την Ευρώπη και θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα θέλοντας και να βγάλει τα σπασμένα. Η απόδοση είναι στο 1.50 και παίζεται, πάντως όχι σαν μεγάλη ευκαιρία.

Αντίθετα πιο ισχυρό μπορεί να θεωρηθεί το διπλό με χάντικαπ της Τραμπζονσπορ στην έδρα της Εφές. Η διψήφια διαφορά δεν είναι εύκολη για μια Εφές που δεν είναι καλά και το δείχνει, απέναντι στην σφιχτή και συνεπή αγωνιστικά ομάδα της Τραπεζούντας. Καθόλου άσχημο το 1.90 στο διπλό με χάντικαπ.