Αλλη μια Κυριακή γεμάτη αγώνες σε όλη την Ευρώπη μας δίνει πλήθος επιλογών και μερικές ευκαιρίες.


Στα δικά μας, ο Παναθηναϊκός υπδοέχεται τον Κολοσσό με το χάντικαπ των 25,5 πόντων να μας οδηγεί στο διπλό του 1,90 αφού έρχεται… διαβλβδομάδα στην Ευρωλίγκα με δύο ματς και κανείς δεν θέλει να σπαταλήσει δυνάμεις.

Ιδιο χάντικαπ και στο Ολυμπιακός – Απόλλωνα απλά εδώ πάμε σε αποχή γιατί ο Απόλλωνας είναι κακή ομάδα και δεν αποκλείεται να πάει ψηλά η ομάδα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ισπανία με Ρεάλ – Τενερίφη, με το 1,06 του άσου να είναι άνευ σημασίας και οι 14,5 πόντοι οριακοί σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι με σαφώς καλύτερη φυσικά τη Ρεάλ που έχει όμως κι αυτή γεμάτη εβδομάδα.

Μάλαγα – Μπιλμπάο καλός άσος στο 1,25 τον παίρνουμε και για δυνατό στήριγμα.

Σαραγόσα – Φουενλαμπράδα ισόβαθμοι στα χαμηλά με δύο νίκες σε εφτά ματς, η έδρα δίνει προβάδισμα αλλά όχι και στο 1,36. Προχωράμε.

Εστουδιάντες – Μπανταλόνα μία από τα ίδια, ισόβαθμοι στις δύο νίκες, αφερέγγυοι και ανάλογα με τη μέρα τους, φυσικά το 1,47 του άσου μας αφήνει αδιάφορους, όπως και το ματς συνολικά.

Βαλένθια – Μπασκόνια ματσάρα για γερά νεύρα και παίρνουμε το όβερ στους 161,5 πόντους με απόδοση 1,87 και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις επιθέσεις και των δύο.

Μανρέσα – Ανδόρα τέλος, η λογική λέει διπλό του 1,57 και θα πάμε με τη λογική αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες.

Η Ιταλία δεν έχει μεσημεριανό ματς σήμερα και όλα είναι στην γνωστή ώρα των 7.15. Βενέτσια – Πιστόια με δίκαιο το 1,26 αν και η Βενέτσια ακόμα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης σε τέτοιες τιμές.

Ντερμπάρα κορυφής στο Αβελίνο – Εμίλια, τους διώκτες του Μιλάνου και το 1,50 του άσου μας οδηγεί σε άλλες αναζητήσεις, όπως το όβερ του 160,5 στο 1,90.

Μπρίντιζι – Μπρέσια σε τίμιο άσο του 1,25 που δεν φαίνεται τρόπος να σπάσει.

Καντού – Καζέρτα παγίδα παιχνίδια, με φαβρί τον άσο στο 1,57 και εμάς να το αφήνουμε στην ησυχία του.

Πέζαρο – Βαρέζε χαροπαλεύουν, στο 1,44 δεν παίζει ο άσος που όντως είναι ο πιθα ότερος αλλά προτιμάμε το διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων στο 1,85.

Κάπο Ντ’ Ορλα΄ντο – Βανόλι και με το χάλι που δείχνει η φιλοξενούμενη, αδικαιολόγητο μεν αλλά χάλι, πάμε στον άσο του 1,38.

Μιλάνο – Σάσαρι καλός άσος στο 1,15 αφού θα τον περιμέναμε και μικρότερο, πιθανό και το χάντικαπ των 10,5 πότων στο 1,97.

Τρέντο – Τορίνο τέλος με άσο του 1,40 που αξίζει τον κόπο αφού είναι καλύτεροι οι γηπεδούχοι και αδύναμοι εκτός το Τορίνο.

Η Γερμανία αρχίζει με ντέρμπι, το Γκέτιγκεν – Φρανκφούρτη στο οποίο α αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε σε όβερ στους 140,5 πόντους στο 1,60 προσοδκώντας σε κλειστό ματς που ενδέχεται να χρειαστεί βολές στο τέλος για να κριθεί.

Λούντβιγκσμπουργκ – Αλμπα σε ένα ακόμα ντέρμπι που θα πάμε στο διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα στους 5,5 πόντους στο 1,67.

Μπαϊρόιτ – Ολντενμπουργκ, συνέχεια των δυνατών αγώνων, θα δείξουμε εμπιστσούνη στην εκπληκτική και με διάρκεια φειτνή Μπαϊρόιτ αν και θα έλαμε κάτι καλύτερο από το 1,60 στο άσο.

Βόννη – Μπραουνβάιγκ με το χάντικαπ να ισορροπεί στους 16,5 πόντους για τον άσο και να είναι οριακό, δεν ασχολούμαστε.

Μπάγερν – Μπεμερχάβεν επίσης μόνο με χάντικαπ βρίσκουμε τον άσο στους 19,5 πόντους στο 1,83 και μάλλον προς το διπλό θα κοιτάζαμε με ρίσκο στο 1,97.

Στην Τουρκία το 1,33 του άσου στο Μπάνβιτ – Τόφας είναι από τα δυνατά σημεία της ημέρας, θα το βάλουμε για στήριγμα στο δελτίο μας.

Εφές – Μπουγιουκσεκμέτσε σε μικρό άσο του 1,06 και πολύ πιθανό με χάντικαπ 15,5 πόντων στο 1,97.

Φενέρ – Γαλατά στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και το 1,20 μας κάνει να γελάμε. Θα θέλει ξέσπασμα η Φενέρ από το ρεζίλι στην Μπασκόνια, αλλά έτσι που είναι άντε να το κάνει. Αποχή η διπλό στους 9,5 πόντους με 1,85.

Ενα ματς που μας δίνει έναν δυνατό άσο έχει η Γαλλία με την αξιόπιστη φέτος Παρί να υποδέχεται τη Λε Μαν και το 1,47 της νίκης της να είναι αξιοπρπέστατο.

Από την VTB των μεγάλων ανισοτήτων τέλος, θα πάρουμε τον άσο με 28,5 πόντρους της ΤΣΣΚΑ με την πολύ αδύναμη Περμ στο 1,87.