Το γνωστό μεγάλο… μεσογειακό και από νωρίς το μεσημέρι σε δράση Κυριακάτικο κουπόνι θα μας προσφέρει και σήμερα ευρύ πεδίο επιλογών.

Στα δικά μας υπάρχει ένα ματς, το Κύμη – Τρίκαλα και να παίξεις 1,17 την Κύμη ούτε απελπισμένος δεν το κάνεις. Δύο μέτριες ομάδες θα ανταγωνιστούν, το ματς δεν έχει σημείο αναφοράς και δεν αξίζει προσοχής.

Η Ισπανία με τα μεσημεριανά της ματς και πρώτο το Ανδόρα – Μούρθια. Σωστός άσος στο 1,40, μπίνει στις επιλογές μας.

Μπασκόνια – Μανρέσα σε… μηδαμινό σκέτο άσο του 1,04 και το χάντικαπ των 16,5 πόντων εφικτό αλλά ρισκαδόρικο. Το 1,93 σε προκαλεί, αλλά σε καμία περίπτωση για βασική επιλογή.

Μπανταλόνα – Μάλαγα δεν φαίνεται τρόπος να κάνει δεύτερη νίκη η γηπεδούχος, οπότε πάμε στο ταπεινό διπλό του 1,36.

Γκραν Κανάρια – Μπέτις άνετος άσος στο 1,13 και παίζεται σε τιμή μεγάλου αουτσάιντερ και ο άσος χάντικαπ στους 11,5 πόντους με 1,97 αφού η Μπέτις μακριά από τη Σεβίλη αποδυναμώνεται.

Τενερίφη – Εστουδιάντες και δεν υπάρχει… λόγος να σταματήσει το τρένο της Τενερίφης, με το 1,29 του άσου μάλιστα να χαρακτηρίζεται καλοπληρωμένο και να το ποντάρουμε με θέρμη

.
Το κλάσικο επισκιάζει τα πάντα το απόγευμα, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ με το 2,38-1,62 να είναι λογικό με τόσες απουσίες της Μπάρτσα. Αν και πάντα ματς ιδιαίτερων συνηθκών, παίρνουμε το διπλό με βάση τη λογική.

Η Ιταλία αρχίζει με το νωρίς ματς Τορίνο – Μιλάνο κι όσο κι αν έχουμε πληρωθεί αμέτρητες φορές στην τίμια έδρα της Τορίνο εδώ… δε γίνεται. Διπλό του 1,18 αλλά λόγω κούρασης από την υπερπροσπάθεια στο Μπάμπεργκ, το αφήνουμε και δε μπλέκουμε με χάντικαπ.

Εμίλια – Καντού άλλος ένας άσος του… ένα και τίποτα με το 1,17 να μην είναι σωστό για το ματς και προσπερνάμε αφού ούτε για κόντρα είναι.

Καζέρτα – Τρέντο σε καλό ντερμπάκι, που θα ποντάρουμε στην έδρα και θα πάρουμε τον άσο του 1,73. Πιθανό και το όβερ στους 155,5 πόντους με 1,88.

Βαρέζε – Αβελίνο έχουνε μεγάλες διαφορές και είναι σωστό το 1,62 του διπλού. Ασόβαρη η Βαρέζε, πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Πέζαρο – Βενέτσια με απογοητευτικούς τους γηπεδούχους, αλλά και ασταθείς τους φιλοξενούμενους. Το 1,57 του διπλού έχει τύχη, αλλά το θέλαμα παραπάνω.

Μεσημεριανή δράση έχει και η Τουρκία. Μπουγιουκσεμέτσε – Γκαζιαντέπ πάμε στον άσο του 1,47 με τις ομάδες πάντως να μην έχουν μεγάλες διαφορές και να ποντάρουμε λόγω έδρας.
Μπαλικεσίρ – Μπάνβιτ σωστό διπλό στο 1,26, δίκαιη τιμή και μια καλή επιλογή μας.

Γαλατά – Τραμπζόν άσος φτωχότατος στο 1,06 και πιθανός με χάντικαπ 14,5 πόντων στο 1,90.

Στη Γερμανία η Φρανκφούρτη υποδέχεται την εκπληκτική φέτος Μπαϊρόιτ και θα πάμε στο διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα στους 6,5 πόντους με 1,44.

Μπρεμερχάβεν – Λούντβιγκσμπουργκ οριακό διπλό με το 1,50 να μας αφήνει αδιάφορους.

Μπάμπεργκ – Μπάγερν, λογικός άσος στο 1,30, πιο καλό και αποδοτικό είναι το όβερ στους 156,5 πόντους με 1,88 και αυτό θα επιλέξουμε.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει και η VTB. Χίμκι – Ούνικς έχει πρώτη τύχη ο άσος στο 1,57 και παίζεται όπως και το όβερ 162,5 στους 1,88. Προτιμάμε τον άσο πάντως.

Νίζνι – Κάλεβ άλλος ένας πιθανός άσος στο 1,44, άλλος ένα πιθανό όβερ στους 162,5 πόντους στο 1,83.

Ρίγα – Μινσκ ακόμα πιο ισχυρός άσος γι’ αυτό και ακόμα πιο μικρός στο 1,30.

Φινάλε με ΤΣΣΚΑ – Ζενίτ και πάμε δυνατά με το όβερ 173,5 πόντους στο 1,88.