Τρία παιχνίδια όλα κι όλα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Γαλατά – ΤΣΣΚΑ για αρχή και πέραν της διαφοράς ποιότητας υπέρ των Ρώσων, οι Τούρκοι είναι ακόμα ανέτοιμοι όπως… ομολογούν και οι ίδιοι. Το 1,26 δεδομένων των συνθηκών μέχρι και ευκαιρία λογίζεται και αποτελεί μια καλή επιλογή μας.

Στις… συνθήκες θα πάμε και στο ματς του Μιλάνου με τη Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί είναι ίσως η πιο ενισχυμένη ομάδα της Ευρώπης στις μεταγραφές, όμως έχασαν τον Μίλερ με σοβαρό τραυματισμό, ενώ πρόβλημα έχει και ο Ουίμς. Θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν και απόψε ένα προβάδισμα το δικαιούται το Μιλάνο. Το 1,50 δεν είναι ικανοποιητική απόδοση, αλλά για σήμερα είναι η πιθανότερη.

Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα τέλος και μόνο η έδρα προβληματίζει για το δυνατό πνοτάρισμα στο διπλό του 1,55. Πολύ «σοφτ» ψυχικά ομάδα οι Τούρκοι με πολύ αμερικάνικη κουλτούρα με τον Μπλατ και τις επιλογές του, όμως, γεμάτο ρόστερ και μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Αστέρας τα γνωστά, πάθος, δύναμη, ψυχή. Φαβορί το διπλό, ποντάροντας στην ποιότητα.