Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι… πέριξ αυτού, αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον στο σημερινό, φτωχό, πρόγραμμα της Ευρωλίγκας και του μπασκετικού στοιχήματος.

Πρώτο χρονικά ματς είναι το Κούμπαν – Ερυθρός Αστέρας. Οι Ρώσοι είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για νίκη και ένα ακόμα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας. Ο Αστέρας όμως δεν είναι και για… πέταμα για να βρίσκουμε το σετ στο 1,14-6,00 και το χάντικαπ στους 10,5. Αν δώσουμε λίγο “αέρα” παραπάνω στους Σέρβους και πάμε στους 12,5 πόντους, με απόδοση 1,65 έχουμε μια καλή επιλογή.

Πάμε στο Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός. Το 1,50 είναι μια τίμια τιμή για το διπλό αν υπολογίσουμε και τη φόρμα του Παναθηναϊκού και το τεράστιο κίνητρο, την ώρα που οι Τούρκοι θα παίξουν μόνο για το γόητρο. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ για την ελληνική ομάδα, αλλά θα την εμπιστευτούμε.

Φινάλε με το Μπάμπεργκ – ΤΣΣΚΑ και τις αποδόσεις στο 3,60 – 1,30. Λογικό αλλά λογικό είναι και να μην ασχοληθούμε. Είναι φαβορί η ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν αρέσει το 1,30 στην έδρα μιας καλής ομάδας που ακόμα ελπίζει σε πρόκριση. Εχει λογική το όβερ έστω και στο υψηλό 167,5.