Ματσάρες έχει το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας με “χορταστικές” τιμές σε μια δύσκολη φυσικά επιλογή.

Το Χίμκι – Μπαρτσελόνα θα φέρει τη νικήτρια με γερά βήματα προς την πρόκριση και την ηττημένη με μεγάλα άγχη. Βρίσκουμε το σετ στο 1,80 – 2,05 και θεωρούμε ευκαιρία το διπλό. Πιο ομάδα η Μπαρτσελόνα, πιο γεμάτη η Χίμκι. Ταλέντο εναντίον τακτικής λοιπόν κι εμείς θα πάμε με την τακτική. Ρίσκο έτσι κι αλλιώς το ποντάρισμα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά θα το πάρουμε.

Τσεντεβίτα – Νταρουσάφακα και η εικόνα των δύο ομάδων τον τελευταίο καιρό δείχνει… παραδομένους τους Κροάτες και πεισμωμένους για να κυνηγήσουν ένα θαύμα τους Τούρκους. Βλέποντας το 1,70-2,22 παίρνουμε το δεύτερο ρίσκο της ημέρας. Διπλό για τη Νταρουσάφακα ου πείθει περισσότερο.

Μάλαγα – Παναθηναϊκός, με το μομέντουμ να λέει Παναθηναϊκό, αλλά τις τιμές να σε φρενάρουν λίγο. Βλέπεις το διπλό στο 1,57, θα το ήθελες κάτι παραπάνω. Ποντάρεις τον άσο Οχι στα χάλια που είναι η Μάλαγα. Οπότε ή, αποχή ή ένα διπλό με… βαριά καρδιά.

Φινάλε με το Εφές – Κούμπαν και ένα ακόμα… κρούσμα κακής τιμής. Το σετ στο 1,62-2,38 δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα των δύο ομάδων. Την παραπαίουσα Εφές και την ομαδάρα του Μπαρτζώκα που έχει αρχή – μέση -τέλος και… τρόπο να νικάει. Επειδή όμως είναι νωρίς για να φύγει από τη μέση η Εφές, επειδή οι παίκτες της παραμένουν καλοί και επειδή ο Ιβκοβιτς έστω και στην… εκπνοή τη βρίσκει την άκρη θα πάμε στον κακοπληρωμένο άσο.