Πέντε ματς… το ένα καλύτερο από το άλλο έχει η σημερινή ημέρα στην Ευρωλίγκα που προσφέρεται για γερό τζόγο και θέλει έμπνευση.

Ούνικς – Μπασκόνια το τελείως απρόβλεπτο των Βάσκων βάζει εξ αρχής προβληματισμούς. Εχουν ρολάρει οι Ρώσοι, έχει λογική το 1,62 του άσου, έχει μεγαλύτερη το όβερ στους 159,5 πόντους με τιμή αουτσάιντερ μάλιστα το 1,95 αφού οι Βάσκοι παίζουν γρήγορα και σε ψηλό τέμπο.

Νταρουσάφακα – Ρεάλ, με λαβωμένη τη Ρεάλ και σε… ελεύθερη πτώση τη Νταρουσάφακα. Το πιο πρόσφορο έδαφος της ημέρας για έκπληξη, αξίζει να αναζητηθεί ο άσος του 2,12 γενικά αναμένεται πολύ σκληρή μάχη.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός σωστό το 1,73 στο διπλό για μια ομάδα με πιο γεμάτο ρόστερ σαν τον Ολυμπιακό, αλλά η φάση που περνάει η Ζαλγκίρις και ο ρυθμός που έχει βρει προβληματίζουν. Δεν θα είναι έκπληξη κανένα αποτέλεσμα, ίσως κι εδώ ένα όβερ στους 156,5 πόντους δώσει τη λύση.

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι κι άντε βγάλε άκρη με τους Ισραηλινούς. Με βάση την τελευταία τους εικόνα, πας τρέχοντας στον άσο του 1,70. Αλλά με τέτοιο ρόστερ, δυο  -τρεις να βρεθούν τη μέρα, μπορεί να νικήσουν και με διαφορά. Ο ορισμός της αποχής σε ένα έτσι κι αλλιώς δύσκολο κουπόνι.

Μπάμπεργκ – Εφές για το φινάλε και θα πάμε στο διπλό με πλεονέκτημα 6,5 πόντων στο 1,53. Είναι δυνατοί οι Τούρκοι, θα παλέψουν μέχρις εσχάτων κι αν χάσουν.