Τέσσερα ματς έχει η σημερινή έναρξη της δεύτερη κολλητής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και φυσικά οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες για ομάδες με αγώνες σε 48 ώρες και οι περισσότερες με ταξίδια.

Ούνικς – Μακάμπι δε βγαίνει άκρη, ικανές και οι δύο για το καλύτερο και το χειρότερο, σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις στο 1,83 – 2,02, συμπαθητικό το όβερ 162,5 στο 1,87, καλό και το όβερ 80,5 των φιλοξενούμενων στο 1,83.

Φενέρ – Εφές το 1,36 του άσου πρέπει να βγήκε από… χαρτορίχτρα. Εντάξει, κάπους λες θα αντιδράσει η Φενέρ αλλά επειδή πάει καιρός που θυμίζει περιοδεύοντα θίασο, σε τέτοια τιμή δεν παίζεται.

Ερυθρός Αστέρας – Μιλάνο άλλη ματσάρα και αυτή μεταξύ φορμαρισμένων αντιπάλων. Ο Αστέρας «πετάει» έχοντας… αρπάξει το ματς στο Μπάμπεργκ, το Μιλάνο εκπλήσσει σε διάρκεια. Πάμε στο όβερ 158,5 στο 1,93 σε τιμή αουτσάιντερ δηλαδή αφού το Μιλάνο πάει σε χηλά σκορ.

Μπασκόνια – Μπάμπεργκ τέλος, με τον άσο στο 1,36 και πάμε προς το διπλό με 6,5 πόντους στο 1,85. Η Μπάμπεργκ σε όσα ματς έχει δώσει μέχρι σήμερα, έχει πάει σε διαφορές μέχρι 4 πόντους. Γιατί να μην το συνεχίσει…