Η χθεσινή μέρα πέρασε… νεράκι έστω και με θρίλερ στα δύο από τα τρία μέτωπα σε ό,τι αφορά στα φαβορί και σήμερα θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί στην Ευρωλίγκα, αλλά υπάρχουν και άλλα ματς πέραν της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ούνικς – Μπαρτσελόνα σε ματς που δεν το λες και ευκαιρία το 1,55 του διπλού με την λαβωμένη Μπαρτσελόνα να ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Είναι μια λογική εξέλιξη, αλλά θα πηγαίναμε στην αποχή τόσο από σημείο όσο και από σύνολα πόντων.

Φενέρ – Μπάμπεργκ με τους Τούρκους να έχουν κάνει μια από τις περίεργες γκέλες που συνηθίζουν οι ομάδες του Ομπράντοβιτς πριν από… σπουδαία και η παράδοση να λέει ότι το ηλεκτροσόκ θα τους παρουσιάσει σήμερα μεταμορφωμένους. Ασος δυνατός και για χάντικαπ στους 9,5 πόντους με 1,85 αλλά και για όβερ στους 151,5.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις και όσο σοβαρή κι αν είναι η απώλεια του Τζέιμς δε γίνεται να μην αρχίσει ο Παναθηναϊκός με άσο και χάντικαπ 9,5 πόντων στο 1,95 απέναντι σε ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της Ευρωλίγκας.

Μπασκόνια – Εφές σε περίεργο παιχνίδι που θα αναζητήσουμε την έκπληξη ακόμα και με το ξερό διπλού στο 2,50 σε ζητούμενα. Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει καλή ομάδα με το Περάσοβιτς που γυρίζει στο γήπεδο που αποθεώθηκε πέρυσι και φεύγοντας έπεσε επίπεδο η ομάδα.

Στη Γερμανία έχει δύο ματς, με το ντέρμπι Φρανφκούρτη – Λούντβιγκσμπουεργκ να δίνεται σχεδόν ισορροπημένο και να έχει πρώτη τύχη ο άσος του 1,83 αλλά χωρίς προφανή λόγο να μπλέξουμε με τέτοιο ματς.

Στο Μπαϊρόιτ – Μπραουνσβάιγκ ο άσος κατρακυλάει και έχει σταματήσει στο 1,22, λογικά για συμπαγή ομάδα με δυνατή έδρα και μπορεί να αποτελέσει μια από τις σημερινές μας επιλογές.

Περνάμε στη Γαλλία με Βιλερμπάν – Σαλόν και ισςχυρότατο φαβορί τους γηπεδούχους όπως δείχνει και το δίκαιο 1,13 του άσου. Παίζεται και στον άσο των 11,5 πόντων με 1,97 τιμή αουτσάιντερ αλλά σε ζητούμενα.

Αντίμπ – Ορελάν σαν σε μεγάλη υπόληψη να έχουν οι μπουκ τους γηπεδούχους με το 1,38 του φαβοριτισμού τους. Θεωρητικά καλύτεροι, αλλά με τέτοια τιμή πας στο διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων αφού η Ορλεάν δεν είναι για πέταμα.

Παρί – Ντιζόν σε ντέρμπι φιλόδοξων που μας οδηγεί στον άσο του 1,50 αφού φέτος οι πρωτευουσιάνοι μετά από χρόνια δείχνουν να έχουν δυνατή και σταθερή ομάδα και όσο δεν τους υπολογίζουν πολύ είναι ευκαιρία στο στοίχημα.