Με τη… γλυκιά αναμονής της ελληνικής πρεμιέρας, πάμε σήμερα σε ένα πλούσιο για Παρασκευή κουπόνι με Ισπανία, Γερμανία  και Γαλλία να προσφέρουν σημαντικά παιχνίδια.

Ολιβερ – Μπάμπεργκ με τους πρωταθλητές να έχουν μπει φορτσάτοι και να σκορπάνε κάθε αντίπαλο που βρίσκουν μπροστά τους στηριζόμενοι σε μια τρομερή άμυνα. Αυτή τη φορά πρέπει να καλύψουν χάντικαπ 19,5 πόντων και με όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα μπορούν, αν και αυτή τη φορά με πιο σοβαρό αντίπαλο. Πιο ασφαλές μοιάζει το όβερ στους 149,5 πόντους σε τιμή αουτσάιντερ 1,95.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ολντενμπουργκ σε φαβορί αλλά υποτιμημένο άσο του 1,33. Προς τα εκεί θα πηγαίναμε αν ήταν λίγο μεγαλύτερο, τώρα υπάρχει προβληματισμός και μάλλον αποφυγή.

Μπασκόνια – Μούρθια ένα από τα στηρίγματα της βραδιάς στον μικρό αλλά πανίσχυρο άσο του 1,26 που αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές μας.

Μπιλμπάο – Εστουδιάντες σε δυνατό άσο του 1,19, πιθανό άσο χάντικαπ στους 9,5 πόντους στο 1,90 και δυνατό όβερ έστω και στο ψηλό 164,5 σε τιμή επίσης 1,90.

Ντερμπάκι μεσαίων το Μπανταλόνα – Φουελναμπράδα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ίσως με το πιο αμφίρροπο ματς του αποψινού ταμπλό.

Περνάμε στη Γαλλία με Σαλόν Ρεμς – Μονακό και την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στο Μονακό έστω και στο μικρό διπλό του 1,25 αφού έχουν μπει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι.

Λε Πορτέλ – Λε Μαν και οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι δεν πείθουν ότι έχουν πιάσει το νόημα της κατηγορία, οδηγώντας μας στο διπλό του 1,30.

Τουλόν – Ναντέρ με φαβορί τους φιλοξενούμενους στο 1,60 θα παίρναμε τον άσο δίνοντάς του έναν αέρα 6,5 πόντων σε τιμή 1,53 αφού δεν είναι κακή ομάδα η Τουλόν και αν χάσει δεν θα το πάθει εύκολα.

Επιστροφή στην Ισπανία με το Μάλαγα – Σαραγόσα να είναι ένα ισχυρός άσος του 1,18 και να κοιτάμε με… συμπάθεια τον άσο χάντικαπ στους 9,5 πόντους στο πολύ ψηλό 1,95 αλλά και στο όβερ 154,4 με 1,88.

Τενερίφη – Ομπραντόιρο σε έναν ακόμα μικρό άσο της βραδιάς, σε τιμή 1,22 που τον παίρνουμε σκέτο και δεν μπλέκουμε με προεκτάσεις.