Γαλλία και Γερμανία… πιάνουν δουλειά, η Ισπανία έχει το σούπερ Κόπα και εμείς μπαίνουμε σιγά σιγά σε διεθνείς στοιχηματικούς ρυθμούς, με την… πανέμορφη κάβα από τα ματς κυπέλλου που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Σε πρεμιέρες βέβαια και χωρίς σαφή δείγματα, μόνο δοκιμαστικά μπορεί να συμμετάσχουμε και σε καμία περίπτωση με δυνατά πονταρίσματα.

Αρχή με Ισπανία και το Μπασκόνια – Γκραν Κανάρια στο οποίο λόγω διεξαγωγής του τουρνουά στη Βιτόρια άρα παράγοντα έδρας θα μπορούσαμε να… πλησιάσουμε τον άσο του 1,75.

Και για να παρακάμψουμε τη χρονική σειρά και να τελειώνουμε με αυτή τη διοργάνωση, στο δεύτερο σημερινό ματς, το πρώτο κλάσικο της χρονιάς μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, το άντερ 167,5 πόντοι στο 1,88 έχει μια λογική αφού οι ομάδες ακόμα θα είναι «σφιχτές».

Πάμε στη Γερμανία, με το Μπάμπεργκ – Φρανκφούρτη να μας δίνει έναν… μηδενικό άσο του 1,03 και να πηγαίνουμε μάλλον στο όβερ 144,5 του 1,91 αφού η Μπάμπεργκ σε επίπεδο ρόστερ μοιάζει αποδυναμωμένη φέτος και πρέπει να την περιμένουμε.

Ράστα Φέστα – Μπραουνσβάιγκ με τον άσο του 1,47 μπορεί να κάνουμε πονηρές σκέψεις για διπλό, αλλά επειδή συνολικά μιλάμε για δύο ομάδες που θα μας απασχολούν στην κόντρα τους φέτος περισσότερο, καλύτερα να προσπεράσουμε.

Ολιβερ – Λούνβιχσμπουργκ είναι όσο ντέρμπι δείχνει το 2,17- 1,73, σωστά δίνεται φαβορί το διπλό, πάλι… δοκιμαστικά όποιος θέλει προς τα εκεί έχει νόημα να ασχοληθεί.

Στη Γαλλία το Λε Πορτέλ – Ναντέρ έχει αξία στο 1,50 του διπλού και λόγω εμπειρίας και λόγω ρόστερ και λόγω ποιότητας.

Το Τουλόν – Γκραβελίν επίσης έχει φαβορί το διπλό, στο 1,55 αν και εδώ τα πράγματα μοιάζουν πιο ισορροπημένα και η τιμή της Γκραβελίν έπρεπε να είναι λίγο ψηλότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι της αφαιρούμε τον τίτλο του φαβορί.

Παρί – Νανσί τέλος, ο άσος είναι η σωστή επιλογή, το 1,35 όμως είναι λάθος τιμή. Η Παρί δεν είναι για μεγάλα πράγματα, μόνο η έδρα μας οδηγεί προς τη νίκη της αλλά η τιμή μας απωθεί.