Πάμε να δούμε τι έχουμε στην Ευρωλίγκα σήμερα…

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΕΑΛ
Σε κρίση η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ που κινδυνεύει και με αποκλεισμό καθώς είναι μπερδεμένη και έχασε δίκαια έστω και δύσκολα εντός με την Κίμκι και με την κλάση της θα κερδίσει καθαρά στο καυτό Βελιγράδι τον μέτριο αλλά ανεβασμένο Αστέρα που αυτοκτόνησε στο Στρασβούργο  από +20.

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ:Ντάντουγκιτς (φόργουορντ,εκτός), Μίτροβιτς (φόργουορντ,13 π, 6 ρ, εκτός), Μ.Ουίλιαμς (πλέι μέικερ, νέο πρόσωπο,εκτός)
ΡΕΑΛ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Διπλό μέχρι -8

ΚΟΥΜΠΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Η Κούμπαν του Μπαρτζώκα  έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα εκτός και είναι σε φόρμα αφού πέρασε και από το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ και θα κερδίσει σχετικά εύκολα την μαχητική και πονηρή πάντως με διπλό στην Καρσίγιακα και του άντερ Ζαλγκίρις του Βουγιούκα.

ΚΟΥΜΠΑΝ: Ζοζούλιν (πλέι μέικερ , 4 π, 1 ας, αμφίβολος), Μπαλάσοφ (φόργουορντ, αμφίβολος),
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Λιπκεβίτσιους (περιφερειακός,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ –

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΠΑΟ
Ντερμπάρα και πάμε με …φανέλα! Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Καρσίγιακα έχει δυνατή έδρα και χημεία αλλά δεν έχει βάθος και έτσι κινδυνεύει και έρχεται από 100αρες σε Φενέρ και Μπάρτσα την οποία έχει κερδίσει πάντως μέσα ενώ θα είναι πλήρης. Ο ΠΑΟ έχασε δίκαια στο τέλος εντός από την Κούμπαν αν και γύρισε από -15 και προβληματίζει καθώς πια θέλει ένα διπλό για να κλειδώσει την πρόκριση αλλιώς μένει και εκτός . Και γυρίζει και ο Παππάς. 

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μποχωρίδης (πλέι μέικερ, εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Διπλό

ΤΣΣΚΑ-ΣΑΣΑΡΙ
*νέος κόουτς στην Σάσαρι

Θέμα διάθεσης  της ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη που έχει χάσει και από την Μάλαγα στην Μόσχα μην ξεχνάμε. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Σάσαρι απογοητεύει και έχασε και από την Νταρουσάφακα εύκολα εντός καθώς έχει μικρό πάγκο ,είναι χωρίς νίκη και με κάκιστη ψυχολογία. Τέλος ο Σακέτι στον πάγκο και ανέλαβε ο Καλβάνι που ήταν πέρσι στη Νάπολι.

TΣΣΚΑ: Φρίλαντ (σέντερ,εκτός),Κριάπα (φόργουορντ,εκτός)
ΣΑΣΑΡΙ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ –

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Η ακριβή τουρκική Νταρουσάφακα πέρασε εύκολα από την Σαρδηνία και την Σάσαρι καθώς με τις αλλαγές της έχει βρει καλό ρυθμό αλλά έχασε εντός από την Γαλατά στην λίγκα της  .Παρόλα αυτά πάμε με την έδρα σε ματς πρόκρισης με την πονηρή  Μπάμπεργκ του Ζήση που  κέρδισε εύκολα στην Σάσαρι και έκανε περίπατο εντός με την άμυνα με την Μάλαγα.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ: Ντάντλεί (φόργουορντ,εκτός),Σαβάς (σέντερ,5 π, 3 ρ, εκτός),Γκόρντον (πλέι μέικερ ,9 π, 3 ας, αμφίβολος)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ: Ολασένι(σέντερ,4 π, 3 ρ, έφυγε)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Άσο