Δύο ματς με ξεκάθαρα φαβορί και ένα αμφίρροπο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική του Top16.

Στο Εφές – Τσντεβίτα δεν υπάρχει ερώτημα για το “ποιός”, αλλά για το… πόσο. Οι Τούρκοι θα νικήσουν για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση. Οι Κροάτες τους έχουν πιάσει… πελάτες φέτος και αυτό θα μετρήσει στο έτσι κι αλλιώς μεγάλο κίνητρο. Οσο κι αν η φετινή Εφές δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάμε στον άσο με χάντικαπ των 14,5 πότων και απόδοση 1.90.

Στο Μάλαγα – Ερυθρός Αστέρας το 1,60-2,40 είναι εκτός πραγματικότητας. Αποκλεισμένο το… φαβορί, παλεύει με λύσσα για την πρόκριση το αουτσάιντερ. Παίρνουμε το διπλό και νιώθουμε ήσυχοι με τη συνείδησή μας. Είναι εξωφρενικά μεγάλο το 2,40 βάσει συνθηκών αγώνα για να το αγνοήσουμε.

Στο Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις πάμε στα ίδια με το ματς της Εφές. Και θα νικήσει ο Ολυμπιακός και θα ψάξει… εκδίκηση για τη μεγάλη ζημιά που έπαθε στο Κάουνας. Ασος με το -15,5 στο 1,95 και για τους πιο τολμηρούς και άνοιγμα του χάντικαπ κοντά στους 20 πόντους για εξότξευση της τιμής.