Ένα σημείο – στήριγμα και τρία ματς που θέλουν… ψάξιμο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας.

Η “κολώνα” μας είναι το διπλό της Ρεάλ στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις. Το 1,25 που κατέληξε το διπλό, αφού άνοιξε παραπάνω και φορτώθηκε άμεσα, ακόμα κρίνεται αξιόλογο. Λογικά και το χάντικαπ των 8,5 πόντων είναι εφικτό για τους Μαδριλένους, αν το κλείσουμε και στους 4,5 πόντους η σιγουριά είναι μεγαλύτερη.

Το Νταρουσάφακα – Εφές είναι τελικός… αποκλεισμού. Ο ηττημένος αποχαιρετά, ο νικητής θα συνεχίζει να ελπίζει σε ένα θαύμα. Φορμαρισμένη η Νταρουσάφακα, τραγική η Εφές που περτερεί εμφανώς όμως σε ρόστερ και δυνατότητης. Ποντάρει κάποιος αυτή την Εφές σε 1,67; Μόνο αν έχει έμπνευση και… άντερα.

Το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός μοιάζει με… τζόκερ. Ετσι το βλέπουν και οι εταιρίες που το δίνουν σχεδόν στα ίσια, 1,85-2,00. Πανίσχυρος εντός ο Αστέρας, εκτοξευμένος με τις προσθήκες ο Παναθηναϊκός. Δίκαιο το ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, σε καμία περίπτωση ματς για ασφαλές ποντάρισμα.

Φινάλε με το Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ και νέος γύρος… τζόγου. Δϊκαιο το 2,25-1,67 που βρίσκουμε αφού αν το δεις καθαρά μπασκετικά δε φαίνεται τρόπο αυτή η Μπαρσελόνα να νικήσει αυτή την ΤΣΣΚΑ. Κάπου πρέπει να μπει και το κίνητρο στην εξίσωση όμως, με τηΜπάρτσα να παίζει… τη ζωή της ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ μικρότερα άγχη. Ισως τελικά το όβερ στους 167,5 πόντους να είναι η λύση γι’ αυτό το ματς.