Τα τρία τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα, αλλά και οι πρώτες αγώνες σε Γερμανία και Γαλλία συνθέτουν το σημερινό κουπόνι στο μπάσκετ.

Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ για αρχή με τις εταιρίες να πιστεύουν την αναγεννημένη ομάδα του Γιασικεβίτσιους και να τη δίνουν ελαφρό φαβροί στο 1,80 έναντι 2,05 των Γερμανών. Το οποίο 2,05 θα είναι η επιλογή μας, χωρίς να τη χαρακτηρίζουμε και στήριγμα. Πιο ομάδα η Μπάμπεργκ, με ελπίδες ακόμα για την πρόκριση, δεν θα κάψει τόσο εύκολα το τελευταίο της χαρτί.

Στο Φενερμπατχσέ – Ερυθρός Αστέρας είναι δεδομένη η επιστροφή στις νίκες των Τούρκων. Εξ ου και το 1,14 του άσου. Δε μπλέκουμε ούτε με το χάντικαπ των 10,5 πόντων που σαφώς είναι στις δυνατότητές τους, αλλά είναι και οριακό. Θα πάμε όμως με θέρμη στο όβερ 154,5 σε ένα ματς που προδιαθέτει για επιθετικές καταστάσεις.

Ολυμπιακός – Λαμποράλ και ο άσος μπορεί να είναι το σημερινό μας στήριγμα στο 1,30. Ο Ολυμπιακός πρέπει να το πάρει αυτό το ματς και θα το πάρει. Καλοί οι Βάσκοι και επ’ ουδενί τους υποτιμούμε, αλλά άσος θα γίνει.

Στη Γερμανία θα προσπεράσουμε τον μηδαμινό άσο της Μπράουνσβαιγκ με τη Μπρεμερχάβεν στο 1,13 και θα πάμε στο ματς της Λούνβτιγκσμπουργκ με την Ολιβερ Μπάσκετ. Το σετ είναι στο 1,33-3,40 και εμείς θα πάμε στο διπλό με λίγο πιο μεγάλο πλεονέκτημα. Από τους 6,5 πόντους που το βρίσκουμε θα πάμε στους 9,5 και σε απόδοση 1,55.

Από την Γαλλία τέλος, στο Βιλερμπάν – Ορελάν παίζεται ο άσος και με το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,93 όπως παίζεται και ο απλός άσος της Αντίμπ με την Ορτέζ στο 1,70. Αμφότερα τα σημεία όμως μόνο σε ζητούμενα και για όσους αρκούνται στην Ευρωλίγκα, καλύτερα να μην ασχοληθούν.