Τρία ματς Ευρωλίγκας, αλλά και τα… ορεκτικά από Γαλλία και Γερμανία συκγροτούν το σημερινό φτωχό γενικά κουπόνι.

Το Γαλατά – Μιλάνο είναι δυνατό παιχνίδι, μεγάλο ερωτηματικό και οι δύο με τα πήγαινε – έλα παικτών. Εντός η Γαλατά μεταμορφώνεται και το 1,93 είναι δελεαστικό, όπως και το όβερ 166,5 με την εν γένει συμπεριφορά αμφότερων. Συνολικά όμως, μιλάμε για τζόγο και όχι σοβαρό στοίχημα.

ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα, δεν χωράει κόντρα ο άσος για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης απέναντι στην… τίμια Μπάρτσα που ακόμα όμως προσπαθεί να συνέλθει από τις ατυχίες και να βρει ρυθμό. Ασος και οριακά με χάντικαπ 10,5 πόντωνστο 1,88.

Παναθηναϊκός – Φενέρ στη μία ακόμα επιστροφή του Ομπράντοβιτς. Οποτε μπαίνει στο ΟΑΚΑ ζορίζεται, άρα το 1,70 του άσου είναι σωστό. Δεν είναι και τίποτα θηρίο η Φενέρ, ούτε όμως ο Παναθηναϊκός. Γενικά δεν εμπνέει το ματς ίσως μόνο για όβερ στο 152,5 που είναι και αουτσάιντερ στο 1,93.

Στη Γερμανία έχει το Τούμπιγκεν – Αλμπα σε τίμιο διπλό του 1,26 για την φορμαρισμένη Αλμπα που δύσκολα θα στραβοπατήσει σε τέτοιο ματς.

Λογικό διπλό και στο Μπρεμερχάβεν – Μπαϊρόιτ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πείσει σε διάρκεια πλέον ότι αποτελούν δύναμη φέτος, οι γηπεδούχοι όχι. Το 1,40 του διπλού είναι σωστό και άξιο επιλογής.

Στην Γαλλία τέλος, το Λε Πορτέλ – Σαλόν μας οδηγεί σε ένα ακόμα πιθανό διπλό. Καλό το 1,55, δεν υποτιμούνται οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι εντός, αλλά η Σαλόν είναι άλλη κλάση και παίρνει τέτοια ματς.