Μια 30άδα αγώνων μας κρατάει σε… εγρήγορση σήμερα, αφού όπως είναι λογικό σε τόσο μεγάλο ταμπλό δεν λείπουν ούτε οι ευκαιρίες, αλλά ούτε και οι παγίδες.

Αρχίζουμε το Γιούροκαπ και στο Χίμκι – Φουενλαμπράδα ο άσος είναι αυτονόητος γι’ αυτό δίνει μόνο 1,08, το χάντικαπ των 13,5 πόντων εφικτό αλλά όχι ευκαιρία, το όβερ στους 170,5 πόντους επίσης εφικτό αλλά οριακό.

Λιετκαμπέλις – Τσεντεβίτα θα στηρίξουμε τους ποιοτικούς γηπεδούχους που τους βρίσκουμε σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,10. Εχει ανέβει και η Τσεντεβίτα, αλλά θα πάρουμε τον άσο.

Ιερουσαλήμ – Βαλένθια, σε τεράστιο ντέρμπι μεταξύ δύο από τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης, οριακές καταστάσεις με σωστό ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους στο 1,83 αλλά γενικά όχι για στοιχηματισμό.

Αλμπα – Μπιλμπάο, είναι καλός ο άσος του 1,65 αφού οι Ισπανοί δεν δείχνουν να το έχουν πάρει ζεστά φέτος το Γιούροκαπ και δύσκολα θα παρουσιάσουν σημάδια αντίδρασης.

Ολίμπια – Ουλμ με το διπλό στο 1,22 να είναι απόλυτα δίκαιο. Οι γηπεδούχοι είναι στο 0-5, οι Γερμανοί είναι φορμαρισμένοι, δεν φαίνεται τρόπος να αλλάξει το σημείο.

Μάλαγα – Μπουντούτσνοστ σωστά στο 1,09 ο άσος, πάμε και με το χάντικαπ των 12,5 πόντων στο 1,85.

Γκραν Κανάρια – Νίζνι άλλος ένας ακλόνητος άσος στο 1,04, παράξενο το χάντικαπ αφού οι Ρώσοι ανεβαίνουν και δεν είναι να χάνουν με 16,5 απλά μιλάμε για μια έδρα που συχνά… γέρνει. Παραμένει το διπλό προτίμηση στο 1,88.

Μούρθια – Μπάγερν τέλος και με την εικόνα που εμφανίζουν εσχάτως οι δύο ομάδες, ο άσος του 1,62 είναι και καλοπληρωμένος. Θα αποτελέσει επιλογή μας αφού η Μπάγερν κάνει κοιλιά.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ, με το Μπεσίκτας – Ζολνόκι να ισορροπεί το χάντικαπ στους 21,5 πόντους και να είναι στις δυνατότητες των πολύ καλών Τούρκων να το καλύψουν. Θέμα διάθεσης, αλλά πιο πιθανός ο άσος του 1,88.

Ντομζάλε – Μπάνβιτ αναμένεται άνετο διπλό γι’ αυτό και πληρώνει μόνο 1,18, εξίσου πιθανό και το χάντικαπ των 8,5 πόντων στο 1,80.

ΑΕΚ – Παρτιζάν άλλο ένα μικρό σημείο ο άσος του 1,13 και οριακά αποδεκτό το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,88 για την ΑΕΚ που έχει αφήσει λίγο το πόδι από το γκάζι, αλλά παραμένει απρόβλεπτη.

Μπάκεν Μπερς – Ναχαρίγια έχει ενδιαφέρον ο άσος του 2,38 για ζητούμενο, σε ματς που δεν αξίζει σοβαρού στοιχηματισμού αφού είναι οι δύο χειρότερες ομάδες του ομίλου.

Βενέτσια – Σάρατοφ είναι φαβορί οι Ιταλοί, αλλά όχι για 1,38. Πάμε προς το διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα με 7,5 πόντους στο 1,62.

Μόρναρ – Γιουβέντους και εδώ έχουμε την μεγάλη απορία της ημέρας. Το 1,83 του διπλού είναι η μεγάλη ευκαιρία βάσει λογική. Οι Λιθουανοί είναι σοβαρή και ταλαντούχα ομάδα. Την στηρίζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τσιμπόνα – Στρασβούργο και το 1,44 του διπλού είναι άκρως ικανοποιητικό. Εδειξαν ένα σημάδι αντίδρασης οι Κροάτες, αλλά παραμένουν με ένα πολύ φτωχό ρόστερ για να προβληματίσουν το σε ανδοική τροχιά Στρασβούργο.

Φρανκφούρτη – Αρης ή, κοντράρουμε ή προσπερνάμε. Στο 1,50 ο Αρης και χωρίς Μαρμπλ και με ματς Δευτέρα, ταξίδι Τρίτη, δεν παίζεται.

Μονακό – Νίμπουρκ τίμιος άσος του 1,26 για τους πληθωρικούς Γάλλους, απέναντι σε καλή ομάδα βέβαια αλλά… άσος.

Αβελίνο – Τενερίφη σε πολύ μοιρασμένο ματς που δεν έχει από πού να πιαστείς για να ποντάρει, άρα δεν ποντάρεις.

Σαρλερουά – Ζιέλονα Γκόρα τέλος, λογικό το διπλό στο 1,70 αλλά όχι και μπετόν, αφού οι Βέλγοι το παλεύουν. Παίζεται η νίκη των Πολωνών, αλλά με επιφυλάξεις.

Από το Γιούροπ Καπ της ΦΙΜΠΑ, αρέσει το διπλό της Μπουγιουκτσεκμέτσε επί της Ρίλσκι με 1,47, το διπλό της Μπάνκα Τρανσιλβάνια στη Λάρνακα επί της ΑΕΚ με το υπερβολικό 2,70, επίσης το καλοπληρωμένο διπλό της Λουκόιλ επί της Πριέβιτζα με 2,22, και άλλη μια παρεμφερής περίπτωση, το 2,30 της Ενισέι στην έδρα της Πρίστινα. Όλα μαζί σε ζητούμενα για διεκδίκηση μιας καλής… μπάζας.