Η πρεμιέρα του Eurocup και φυσικά το εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας με  «εμπλοκή» του Ολυμπιακού σημαίνουν την αρχή των γεμάτων μεσοβδόμαδων μπασκετικών κουπονιών.

Στη Λιθουανία γίνεται το πρώτο τζάμπολ του φετινού Eurocup με την Λιεκταμπέλις των αδελφών Λαβρινόβιτς, μεταξύ άλλων σε ένα πολύ καλό ρόστερ να υποδέχεται την ΜΖΤ Σκοπίων που πρόσφατα έχασε τον Τζερεμάια Μάσεϊ. Μεγάλες διαφορές υπέρ των γηπεδούχων, αξίζει ο άσος και με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1,93.

Ντέρμπι έχει στη Μόσχα μεταξύ της Χίμκι και της Λιέτουβος. Καλές ομάδες και οι δύο, θα πάμε με τους γηπεδούχους του Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε άσο του 1,25 αλλά μια εναλλακτική είναι και το όβερ 153,5 σε τιμές αουτσάιντερ 1,93.

Παράξενες αποδόσεις βρίσκουμε στο Ζενίτ – Μπάγερν. Το 1,50-2,70 δεν το λες σωστό σετ, είναι καλή η Μπάγερν του Τζόρτζεβιτς και σε καμία περίπτωση εμπιστοσύνης η Ζενίτ. Ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων στους 6,5 πόντων θα πάμε στο διπλό του 1,62.

Βαλένθια – Ουλμ βλέπεις και ψάχνεις το όβερ. Το βρίσκεις μεν στο ψηλό 167,5, το ποντάρεις δε κυρίως λόγω της… ασυγκράτητης στο παιχνίδι της Ουλμ. Οσο για σημείο, λογικός ο άσος του 1,11 αλλά στους 12,5 πόντους δεν αγγίζεται/

Αλμπα – Φουενλαμπράδα σε ματς που έχει υπάρξει αντιστροφή φαβορί, αφού αρχικά αυτόν τον τίτλο τον είχαν οι Ισπανοί και τώρα οι Γερμανοί. Σε τιμές αουτσάιντερ παιζόταν με πάθος η Αλμπα. Στο 1,83, πάλι η Αλμπα παίζεται…

Λουμπλιάνα – Κουμπάν και το 1,20 για την ομάδα του Κατσικάρη είναι δίκαιο. Οσο κι αν ακόμα ψάχνει βηματισμό, είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές των δύο ρόστερ, που δεν δείχνει κάτι ικανό να αλλάξει ένα σημείο που θα μας αυξήσει τις αποδόσεις.

Μούρθια – Μπουντούτσνοστ σε έναν καλοπληρωμένο άσο του 1,30. Η Μούρθια έχει δυναμώσει κι άλλος φέτος, οι Μαυροβούνιοι με τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς κόουτς έχουν χτίσει ένα καλό ρόστερ, αλλά στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει φαβορί.

Η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας φέρνει τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ που είναι το φαβορί με απόδοση 1,30 που… ανεβοκατεβαίνει αφού άνοιξε στο 1,34 πήγε στο 1,28 και «τσίμπησε» πάλι λίγο. Ολες οι παραπάνω τιμές είναι αποδεκτές για έναν άσο πιθανό σήμερα, αφού οι Μαδριλένοι στην παρούσα φάση δείχνουν πιο έτοιμοι.

Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, επίσης από το Γιούροκαπ με την Γκραν Κανάρια να υποδέχεται την Τσεντεβίτα και το 1,10 του άσου να προκαλεί γέλιο. Η  Κανάρια έχει αρχίσει με 0-3 το πρωτάθλημα, άρα κάτι δεν πάει καλά και κανείς δεν εγγυάται ότι διορθώθηκε και ότι θα έχει τόσο εύκολο έργο απέναντι σε ομάδα που έχει παραστάσεις από την περσιν΄πη Ευρωλίγκα και που διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο.