Οι…γκάφες του Σαββάτου έκαναν πολύ επιφυλακτικές σήμερα τις εταιρίες και μόλις στις 14.00, αρχίσαμε να βλέπουμε τιμές και με πολύ λίγες επιλογές στοιχηματισμού για τα σημερινά ματς κυπέλλου.

Στο Καβάλα – Απόλλωνας Πάτρας βρίσκουμε λάθος, αρκούντως σοβαροί να είναι οι Πατρινοί κάνουν το +10 που ζητείται και μας δίνουν διπλό με χάντικαπ.

Στο Πεύκα – Πανιώνιος οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες, αλλά το 1,18 του διπλού σε… κρατάει. Πάμε κι εδώ με χάντικαπ 7,5 είναι άλλη κλάση ο Πανιώνιος.

Στο Αστακός – Αμύντας ο άσος του 1,22 είναι μπετόν. Πολύ καλή ομάδα οι γηπεδούχοι, θα νικήσουν τον σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Στο Ηρακλής – Κύμη προσπερνάμε. Πιστεύουμε το διπλό του 1,50 λόγω ξένων, αλλά ο Ηρακλής είναι πονηρή ομάδα για να τον κοντράρεις σε κύπελλο, νωρίς και με νεοφώτιστο στην Α1.

Στο Ηράκλειο – Κόροιβος οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρές απουσίες. Εστω κι έτσι είναι πιο γεμάτοι και το διπλό πολύ πιθανό αλλά το 1,25 δεν είναι ευκαιρία. 

Δούκας – Λαύριο έχει μυρωδιά ντέρμπι παρά τη μία κατηγορία διαφορά, αλλά το 1,67 του διπλού έχει νόημα αφού όσο γεμάτος κι αν είναι ο Δούκας, πάλι οι ξένοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους.

Τρίκαλα – Προμηθέας τέλος και τα Τρίκαλα ακόμα ψάχνουν παίκτες απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλούς και καλούς. Διπλό του 1,29 χωρίς δεύτερη κουβέντα.