Η πρόωρη έναρξη της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με τον μεγάλο «εμφύλιο» της Λαμποράλ με τη Μπαρτσελόνα και οι τρεις ρεβάνς του Γιούροκαπ συνθέτουν το σημερινό κουπόνι.

Το Λαμποράλ – Μπαρτσελόνα είναι κανονική ρουλέτα. Σε αγωνιστική κάμψη οι Βάσκοι, χωρίς να αποκλείεται όμως να χαλάρωσαν λίγο για να είναι… κομάντα απόψε. Με τη Μπαρτσελόνα δε βγάζει άκρη γενικώς. Μία έτσι, μία αλλιώς.  Το όβερ σε λίγο χαμηλότερο άθροισμα από το προτεινόμενο και συγκεκριμένα στους 150,5 πόντους είναι μια καλή περίπτωση. Αν το πιστεύουμε αυτό, παίζουμε και το όβερ 11,5 του Ντοέλμαν.

Στο Γιούροκαπ, το Μιλάνο – Τρέντο… μυρίζει σαν το χθεσινό Γαλατά – Μπάγερν. Ασσος δηλαδή που θα φλερτάρει με τη διαφορά των 10 πόντων του πρώτου αγώνα. Το χάντικαπ είναι  δοσμένο στους 12,5, εμείς το πάμε στους 10,5 ποντάροντας σε πρόκριση των γηπεδούχων και σε τιμή 1,65.

Το Στρασβούργο – Νίζνι μπορεί να δώσει πολλούς πόντους. Οι Ρώσοι είναι τσακωμένοι με την άμυνα, οπότε θέλοντας να κυνηγήσουν διαφορά 10 πόντων για την ανατροπή, θα αρχίσουν να… πυροβολούν. Οβερ 158,5 λοιπόν στο 1,93 με τις ευχές μας να τα βάζουν εκατέρωθεν.

Το ίδιο ποντάρισμα θα κάνουμε και στο Γκραν Κανάρια – Ζιέλονα. Οι Ισπανοί με το +9 του πρώτου αγώνα κρατάνε την πρόκριση, οι Πολωνοί θα πάνε με… τρελό παιχνίδι μήπως και τα καταφέρουν, οπότε πάμε κι εμείς στο όβερ 155,5 με απόδοση επίσης 1,93.