Η… τιτανομαχία της Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ που ανοίγει σήμερα την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Top16 στην Ευρωλίγκα ξεχωρίζει και αγωνιστικά και στοιχηματικά από το πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τις υπόλοιπες ρεβάνς του Eurocup.

Το να βρίσκεις τη Ρεάλ εντός έδρας, αυτή την εποχή, αουτσάιντερ και με απόδοση 2, το λες εξ αρχής ευκαιρία. Απέναντί της η ΤΣΣΚΑ στο 1,85 και το σετ δεν δικαιολογείται. Οι Μαδριλένοι διανύουν καλό φεγγάρι και αγωνιστικά, αλλά και στη ρέντα τους. Οι Ρώσοι σταθερά δυνατοί και καλοί, αλλά θα πάμε με τον άσο χωρίς… τύψεις.

Το παιχνίδι αναμένεται και φουλ επιθετικό, με το σύνολο πόντων να ισορροπείται στους 176,5, πολύ υψηλό για να προσφέρει στοιχηματική σιγουριά. Επειδή θα έχει… ψωμί όμως επιθετικά, τα όβερ 2,5 τρίποντα του Τεόντοσιτς στο 1,50 είναι μια καλή επιλογή, αλλά και του Γιουλ στο 1,60.

Πάμε στο Eurocup. Το Ούνικς – Ζιέλονα κρίθηκε δύσκολα για τους Ρώσους στο πρώτο, αλλά αφού εκεί έκαναν την ανατροπή και πήραν το διπλό σήμερα είναι μεγάλο φαβορί. Το 1,10 δε λέει τίποτα, το 13,5 του χάντικαπ είναι εφικτό αλλά υπό προϋποθέσεις του πώς θα αρχίσει ο αγώνας, το αποφέυγουμε λοιπόν.

Το Ζενίτ – Νίζνι εξελίχθηκε σε θρίαμβο των σημερινών φιλοξενούμενων στο πρώτο ματς και η πρόκριση τελείωσε. Να ποντάρεις σε κίνητρο γοήτρου της Ζενίτ στ 1,36 δεν είναισωστό παιχνίδι. Το όβερ 167,5 έχει μεγαλύτερη λογική σε αυτό το ματς.

Στο Μιλάνο – Μπάνβιτ το 1,20 του άσου είναι “μπετόν”. Οι Ιταλοί πήραν νίκη και μέσα στην Τουρκία παρά τις απουσίες που είχαν, είναι άλλη κλάση ομάδα, θα ξανανικήσουν. Στα μέτρα τους και το χάντικαπ των 9,5 πόντων, αλλά κρατάμε δυνατά τον απλό άσο.

Φινάλε με το Γκραν Κανάρια – Λιμόζ και επίσης τελειωμένη την πρόκριση για τους Ισπανούς που θριάμβευσαν με 17 πόντους στη Γαλλία. Οι εταιρίες περιμένουν κόντρα από την Λιμόζ και δίνουν χαμηλά το χάντικαπ στους 7,5 πόντους, αλλά και χαμηλά τον άσο στο 1,26. Αλλο ένα ματς που θα “δείξει” στα πρώτα του λεπτά την ψυχολογία των ομάδων και ίσως έχει νόημα σε ζωντανή παρακολούθηση.