Μεγάλο κουπόνι με πολλές αξιόλογες περιπτώσεις υπάρχει σήμερα, με Eurocup και Τσάμπιονς Λιγκ.

Φουενλαμπράδα – Γκραν Κανάρια η λογική λέει διπλό αλλά εμφύλιο σε διεθνή διοργάνωση στο 1,30 δεν παίζεται το διπλό. Το αφήνουμε. 

Στα αυριανά του Eurocup, για να κάνουμε και συνδυασμούς, Κούμπαν – Μούρθια σε ξεκάθαρο άσο για την σεληνιασμένη Κούμπαν. Δίνει μόνο 1,17 παίζεται και το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,85 και το όβερ 155,5 στο 1,95.

Λιετκαμπέλις – Ουλμ σε τρελό κι αμφίρροπο παιχνίδι. Εχει νόημα να κυνηγήσουμε σε ζητούμενο τον άσο του 2,25, έχει και το όβερ 160,5 το 1,90.

Ζενίτ – Λιέτουβος δεν είναι για 1,33 ο άσος όσο κι αν είναι ο πιθανότερος. Ισως καλύτερο το διπλό με 9,5 πόντους στο 1,60.

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Νίζνι σε λογικό άσο του 1,18 και ακόμα λογικότερο όβερ στους 166,5 πόντους με 1,87 για δύο ομάδες φύσει επιθετικές.

Μεγάλο ματς το Μπάγερν – Χίμκι, ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό του 1,83 αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε αφού δεν βγαίνει άκρη.

Βαλένθια – Αλμπα άσος που δίνει ψίχουλα στο 1,05, το άντικαπ των 15,5 πόντων μάλλον στο διπλό μας οδηγεί για 1,88 αλλά όχι με ιδιαίτερη θέρμη.

Μάλαγα – Τσεντεβίτα τέλος, σε πολύ καλό άσο με 1,29, τιμή μάλλον μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και αξίζει να αποτελέσει μια επιλογή μας.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ και το Κιμίκ – Οραντέα μας δίνει ένα αξιόλογο διπλό του 2,05. Παλεύουν για πρόκριση οι σοβαροί φιλοξενούμενοι, δεν έχουν ελπίδες οι γηπεδούχοι, αξίζει τον κόπο.

ΠΑΟΚ – Νεπτούνας κι το 1,47 του άσου είναι για γέλια. Οσο κι αν καίγεται ο ΠΑΟΚ, οι Λιθουανοί δείχνουν καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι απρόβλεπτος βέβαια, αλλά πάμε σε διπλό με 4,5 πόντους πλεονέκτημα στο 1,85.

Βέντσπιλς – Βιλερμπάν δεν έχει μεγάλη βάση ο φαβοριτσιμός του άσου. Στο κίνητρο εξηγείται, αλλά μπασετικά οι Γάλλοι είναι καλύτεροι. Γενικά ματς που δεν αξίζει τον κόπο.

Ρόσα Ράντομ – Βαρέζε σε ματς αποκλεισμένων, λογικός ο άσος του 1,38 επειδή οι Ιταλοί το έχουν παρατήσει τελείως, ενώ οι Πολωνοί έχουν και το κίνητρο του γοήτρου.

Ντομζάλε – Ναχαρίγια πιθανό διπλό σε αξιόλογη τιμή στο 1,70 που μπορεί ν αποτελέσει μια επιλογή, αλλά πιο πολύ σε ζητούμενα και όχι για στήριγμα.

Ολντενμπουργκ – Ουσάκ το 1,14 του άσου είναι το λογικό, οι 10,5 πόντοι του χάντικαπ οριακοί και το ματς συνολικά προς αποφυγή.

ΑΕΚ – Λούντβιγκσμπουργκ ο άσος βούτηξε στο 1,33 αφού είχε ανοίξει ψηλότερα. Οσο φομαρισμένοι κι αν είναι οι Γερμανοί η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο και αξίζει εμπιστοσύνης.

Βενέτσια – Κατάγια δεν είναι για 1,18 η ασταθής Βενέτσια αλλά είναι φαβορί και ορθά αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Παράξενο παιχνίδι, το αφήνουμε.

Λε Μαν – Καρσίγιακα περίπου τα ίδια με το παραπάνω. Φαβορί οι Γάλλοι, απρόβλεπτοι οι Τούρκοι, με τόσο μεγάλο ταμπλό σήμερα δεν είαι από τα ματς που συγκινούν.

Σαρλερουά – Παρτιζάν τέλος σε αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά το διπλό στο 1,90 προκαλεί. Είναι καλύτερη ομάδα οι Σέρβοι, απλά κάπου το χάνουν λόγω νεανικού ενθουσιασμού και απειρίας. Θα τους εμπιστευτούμε, το αξίζουν.