Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας  μπαίνουν από σήμερα στην καθημερινότητά μας με ενδιαφέρον στο στοίχημα, αλλά και ιδιαιτερότητες που αξίζει να επισημανθούν.

Μια γενική προσέγγιση λέει ότι σε ζευγάρια που παίζουν ανά 48 ώρες και σε αγώνες νοκ – άουτ, υπάρχει επιφυλακτικότητα. Ούτε άσκοπη σπατάλη δυνάμεων, αλλά ούτε και πολύ… φαντεζί μπάσκετ αφού εδώ μετράει η ουσία.

ΤΣΣΚΑ – Ερυθρός Αστέρας σηκώνουν την αυλαία στο πιο ξεκάθαρο από τα τέσσερα ζευγάρια.

Ο άσος δεν συζητιέται, αλλά δεν… παίζεται κιόλας στο 1,03, όσο για το χάντικαπ των 17,5 πόντων εμπίπτει στην… εισαγωγή που κάναμε, αφού δεν είναι απίθανο όταν καθαρίσει το ματς η ΤΣΣΚΑ να χαλαρώσει.

Εστω κι έτσι πάντως, το όβερ 91,5 πόντοι της επιθετικής της απόδοσης σε απόδοση 1,95 δελεάζει αφού σταθερά πάει από 90 πόντους η ΤΣΣΚΑ στην έδρα της.

Στα ατομικά, οι όβερ 5,5 ασίστ του Τεόντοσιτς σε απόδοση 1,75 είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Το Φενέρ – Ρεάλ είναι σαφώς πιο αμφίρροπο παιχνίδι. Το 1,64 στον άσο αξίζει ένα ποντάρισμα. Θα έχει μάχη το ζευγάρι, αλλά η εκτίμηση είναι ότι το πρώτο βήμα θα το κάνουν οι Τούρκοι και αν προκύψουν… παράξενα, θα συμβούν αργότερα. Λογικά έτσι που παίζουν και οι δύο έχει μια τύχη και το όβερ στους 162,5 πόντοι, ειδικά η Ρεάλ είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν.

Οσο για τα ατομικά, μοιάζει πολύ μεγάλο το 13,5 για να σκοράρει ο Ούντο και θα πάρουμε το άντερ σε απόδοση 1,91.