Η, μεγάλη, πρώτη φάση του Τσάμπιονς λιγκ συνεχίζεται σήμερα με το πρώτο μέρος της 9ης αγωνιστικής και με πιο σαφή μέτρα σύγκρισης πλέον αφού τα ζευγάρια έχουν ξαναπαίξει μεταξύ τους.

Γιουβέντους – Οστάνδη σε δυνατό ματσάκι με σωστό φαβορί τους γηπεδούχους. Καλύτερη ποιότητα οι Λιθουανοί, τους παίζουμε στο 1,47 με… ένταση.

Μπάνβιτ – Φρανκφούρτη ο άσος δίνει ψίχουλα και μας οδηγεί προς το χάντικαπ. Πονηρό το 13,5 κυρίως επειδή είναι ασταθείς οι Γερμανοί, πάμε προς το όβερ στους 142,5 πόντους με 1,83.

Καρσίγιακα – Βενέτσια με δύο από τις πλέον αλλοπρόσαλλες ομάδες. Μεγάλο ντέρμπι που δεν βγάζεις άκρη εξ ου και οι μοιρασμένες αποδόσεις. Πάλι σε όβερ θα πηγαίναμε στους 145,5 με 1,83 αν είχαμε… πιστόλι στον κρόταφο για ν’ ασχοληθούμε με το ματς αυτό.

Ντομζάλε – Μονακό σε εύκολο διπλό και το θέμα είναι πόσο εύκολο. Οι 14,5 πόντοι είναι στο χέρι των Γάλλων, λίγο σοβαροί αν είναι θα μας δώσουν το διπλό.

Στο Ναχαρίγια – Νίμπουρκ θα ψάξουμε την μεγάλη απόδοση της ημέρας. Το διπλό του 2,20 αφού οι Τσέχοι έχουν ψδώσει δείγματα πολύ πιο αξιόπιστης ομάδας. Οι Ισραηλινοί κάτι εξάρσεις έχουν, ευχόμαστε να μην πέσουμε σε μία.

Μπάκεν Μπέαρς – Αρης σε ξεκάθαρο διπλό έστω και από τον αποδεκατισμένο Αρη. Στο χέρι του να κάνει κμαι 15 πόντους για το 1,83 λίγο να του βγουν οι φάσεις.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ζιέλονα Γκόρα η λογική λέει άσο αν και το 1,28 δεν είναι καλή τιμή, ίσως προτιμότερο είναι να «χαρίσουμε» 8,5 πόντους στους Πολωνούς και να πάμε στο διπλό του 1,80.

Βιλερμπάν – Ολντενμπουργκ σε καλό ντερμπάκι, θα στηρίξουμε τους Γάλλους στο 1,36 χωρίς να ενθουσιαζόμαστε κιόλας για την τιμή, αλλά τους πιστεύουμε ως πιο συγκροτημένους.

Σάσαρι – Ζολνόκι και οι 18 πόντοι είναι στα κέφια των Ιταλών. Αν τα έχουν, θα κάνουν και πολλούς παραπάνω, αλλά με κέφια και σε ένα από τα τελευταία ματς του κουπονιού δεν μπλέκουμε.

Τσιμπόνα – Μέγκα Λεκς τέλος, οι Κροάτες έχουν βρει έναν στοιχειώδη ρυθμό, έχουν μεγαλύτςερη εμπειρία και λογικά θα νικήσουν τα πιτσιρίκια από τη Σερβία. Αν θα το κάνουν και με 11,5 πόντους είναι ένα θέμα που μάλλον προς το «ναι» μας οδηγεί, αλλά όχι με θέρμη.