Επιστροφή στη γεμάτη δράση από σήμερα, με τη stoiximan.gr basket league αλλά και τα ξένα πρωταθλήματα να φουλάρουν μετά τις διακοπές.

Αρχή από τα δικά μας, με το Λαύριο – Απόλλων Πάτρας να μας προσφέρει ένα ισχυρό άσο στην καλή τιμή του 1,47. Με το μαχαίρι στο λαιμό οι γηπεδούχοι, θα το πάρουν το ματς από τον αδύναμο εκτός Απόλλωνα.

ΑΕΚ- Αρης σε μεγάλο ντέρμπι που δεν είναι σε καμία περίπτωση για 1,26 στον άσο. Ο Αρης είναι πιο ομάδα, η έδρα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά θα πάρουμε το διπλό με πλεονέκτημα 7,5 πόντων στο 1,95.

Τρίκαλα – Κολοσσός με βαθμολογική πίεση στους γηπεδούχους και εμάς να επιλέγουμε τον άσο του 1,85 λόγω έδρας που θα ισορροπήσει την καλύτερη ομαδική λειτουργία του Κολοσσού.

Ρέθυμνο – Λευκάδα σε άνετο άσο που δίνει ψίχουλα, 1,08 αλλά το χάντικαπ των 13,5 πόντων κρίνεται οριακό μας κάνει να το αποφύγουμε.

Προμηθέας – Κόροιβος τέλος σε λογικό άσο του 1,17. Ερωτηματικό η περίοδος προσαρμογής του Προμηθέα με Αγγέλου, ερωτηματικό και οι μεγάλες διαφορές που χάνει εκτός ο Κόροιβος. Πολλά ερωτηματικά για να ασχοληθούμε.

Η Τουρκία πιάνει δουλειά από το μεσημέρι και έχει τετράδα αγώνων σήμερα. Το Ιστανμπούλ – Μπάνβιτ είναι ένα καλό διπλό στο 1,36 αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης αν και οι γηπεδούχοι έχουν καλή έδρα, όχι με πολλούς φιλάθλους αλλά με ένα μικρό γήπεδο που δυσκολεύει πολλούς.

Κολετζλιλέρ – Τραμπζόν σε άνετο διπλό του 1,04 και λογικά και με χάντικαπ 16,5 πόντων στο 1,88.

Γεσλιγκίρεσουν – Τόφας δυνατό ματς, θα αναζητήσουμε σε ζητούμενο την έκπληξη βάσει αποδόσεων με τον άσο του 2,55.

Καρσίγιακα – Μπαλικεσίρ τέλος, το 1,08 του άσου είναι η κατάληξη του αγώνα και το ζητούμενο το χάντικαπ. Οριακό το 13,5 δεν ασχολούμαστε.

Η Ισπανία έχει ένα ματς, το Μπιλμπάο – Γκραν Κανάρια που έχει βάση ως φαβορί το διπλό στο 1,70 αλλά πιο ασφαλής ενασχόληση μοιάζει το όβερ στους 164,5 πόντους στο 1,88.

Η Γερμανία με το κυρίως πιάτο αύριο μας προσφέρει σήμερα δύο δυνατές επιλογές στο διπλό. Και στο Λούντβιγκσμπουργκ – Μπάγερν και το Ράστα Φέστα – Αλμπα στο 1,25 είναι σωςτές τιμές για τους φιλοξενούμενους. Ειδικά την Αλπα αξίζει να τη δούμε πιο ζεστά.

Με δύο αγώνες αρχίζει και η Ιταλία. Στο Βαρέζε – Τορίνο είναι επίοφοβος ο άσος του 1,57 και θα πάρουμε το διπλό με 6,5 πόντους στο 1,53.

Στο Μπρίντιζι – Βενέτσια λογικό το 1,50 του άσου αφού η Βενέτσια δεν βρίσκει δρόμο. Κάνει κάτι ξεσπάσματα, ελπίζουμε να μην πέσουμε σε ένα τέτοιο απόψε.

Ενα ματς στην Γαλλία, το Γκραβελίν – Ναντέρ που είναι μεγάλο ντέρμπι με πιθανότητες όβερ στο 155,5 για 1,87 και χαλαρή ενασχόληση.

Φινάλε με ένα δυνατό σημείο από την  VTB, το διπλό της Σάρατοφ στο Περμ που δίνει 1,36 και αξίζρι εμπιστοσύνης.