Ωραίο κουπόνι το σημερινό, με δυνατά σημεία σε ποικιλία αποδόσεων και πολλά ματς όπως συνήθως τα Σάββατα.

Στην stoiximan.gr basket league το Λαύριο – Κολοσσός είναι… όσα πάνε κι όσα έρθουν. Σε φάση αλλαγών το Λαύριο, ο Κολοσσός εκτός χάνει δυνάμεις, αμφίροπο και ανάξιο ενασχόλησης.

Απόλλωνας – Αρης το 1,47 στο διπλό είναι σωστό, αν ο Αρης που πάει με τα φεγγάρια του είναι σε καλό, το παίρνει και άνετα το ματς.

Κύμη – Προμηθέας ισχυρός άσος του 1,53 αφού έχει σημαντικές απουσίες η Κύμη.

ΑΕΚ – Λευκάδα σε άνετο άσο, αλλά το 20,5 προβληματίζει γιατί δεν είναι δε και υπόδειγμα σταθερότητας μέσα στα παιχνίδια η ΑΕΚ.

Ρέθυμνο – Κόροιβος τέλος, παίζεται το διπλό σε χάντικαπ 10,5 πόντων στο 1,87 αλλά κυρίως παίζεται το όβερ 156,5 στο 1,88 από δύο πολύ επιθετικές ομάδες.

Η Τουρκία αρχίζει με ένα μεγάλο ντέρμπι, το Μπάνβιτ – Μπεσίκτας. Διαφωνούμε το 1,53-2,60, πιστεύουμε περισσότερο τους φιλοξενούμενους, τους δίνουμε “αέρα” 6,5 πόντων και πάμε σε διπλό του 1,57.

Το Μπουγιουκσεκμέτσε – Ιστανμπούλ είναι ένας άσος του 1,36 που μάλλον έχει “τσιμπήσει” λίγο επειδή οι φιλοξενούμενοι έκαναν πλάκα στη Γαλατά στο τελευταίο τους μας. Στηρίζουμε άσο.

Τόφας – Κολετζλιλέρ, το χάντικαπ στους 17,5 παίζουμε τον άσο αφού οι φιλοξενούμενοι έχουμε ξαναπεί δεν είναι ομάδα επιπέδου της κατηγορίας.

Περνάμε στη Γερμανία, με το Γκέτιγκεν – Ιένα να είναι πολύ αμφίρροπο για να μας απασχολήσει σε οποιαδήποτε μορφη του.

Το Βούρτσμπουργκ – Μπραουνσβάιγκ στο 1,26 δεν παίζεται ο άσος που είναι ελαφρά πιο πιθανός, αλλά όχι και κανα μεγαθήριο.

Μπάμπεργκ – Βόννη σε εύκολο άσο και το χάντικαπ των 14,5 πόντων εναπόκεινται στα κέφια των γηπεδούχων.

Ολντενμπουργκ – Γκίσεν σε πιθανό άσο, με το 1,36 να είναι τίμιο και να αποτελεί μια επιλογή μας.

Ράστα Φέστα – Ουλμ δεν γίνεται να χάσουν οι φλοξενούμενοι, πληρώνει 1,17 το διπλό κι μπορεί να γίνει και με χάντικαπ 9,5 πόντων στο 1,87.

Στη Γαλλία πρώτο χρονικά ματς είναι το Βιλερμπάν – Σολέ με τον άσο να δίνει 1,22 που δεν είναι καλή και αντιπροσωπευτική τιμή, αλλά είναι μακράν το σημείο προτίμησής μας.

Γκραβελίν – Αντίμπ μια παρόμια περίπτωση κακοπληρωμένου στο 1,17 αλλά ισχυρού άσου χωρίς λόγο να μπλέκουμε με χάντικαπ πάντως.

Στο Λε Μαν – Λιμόζ άλλος ένας γηπεδούχος φαβορί, αλλά εδώ αντί για 1,30 του ΄σου θα πάρουμε διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντων στο 1,57.

Ορλεάν – Σαλόν Ρεμς μακριά κι αγαπημένοι και Ορτέζ – Ντιζόν παρά τα παραπατήματα των γηπεδούχων εσχάτως, δεν γίνεται να σπάσει ο άσος του 1,22 πιθανότατα και με χάντικαπ 8,5 πόντων στο 1,90.

Η αυλαία της αγωνιστικής στην Ισπανία ανοίγει με το Μούρθια – Μπιλμπάο. Ασταθείς ομάδες, οι γηπεδούχοι δείχνουν λίγο πιο δυνατοί ώστε να δικαιολογείται το 1,62 του άσου, αλλά δεν είναι και καμιά μεγάλη ευκαιρία.

Ενα ματς για ξεκίνημα και στην Ιταλία σήμερα, το Κάπο Ντ’ Ορλάντο – Σάσαρι. Κι εδώ ελαφρύ φαβορί οι γηπεδούχοι στο 1,62 κι εδώ οι διαφορές είναι μικρές και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

Εχει ενδιαφέρον στην VTB το διπλό της Ούνικς στο 1,33 μέσα στο Σάρατοφ, είναι καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι.