Οι μικρές αποδόσεις αυξάνονται όσο πλησιάζουν στα φινάλε τα πρωταθλήματα και οι διάφοροι αγώνες γίνονται πιο ξεκάθαροι ως προς τα κίνητρα που υπάρχουν.

Πάμε γι’ αρχή όπως πάντα από Ελλάδα και Basket League. Κολοσσός – Λαύριο με πολύ ανώτερους τους γηπεδούχους, σταθερά δυνατούς εντός, αποδυναμωμένο το Λαύριο και δεν φαίνεται τρόπος να σπάσει ο άσος του 1,20.

Αρης – Απόλλωνας σε αναμφισβήτητο άσο που δίνει ψίχουλα στο 1,09 και αποτρεπτικό χάντικαπ στους 12,5 πόντους αφού ο Απόλλωνας θα παλέψει πολύ ,αλλά άγνωστο πόσα μπορεί να πετύχει.

Προμηθέας – Κύμη με μονόπλευρο ενδιαφέρον των φιλοξενούμενων που καίγονται αλλά που τον τελικό τον παίζουν την άλλη εβδομάδα. Δεν είναι ν’ ασχολείσαι με άσο του 1,36 για κανέναν λόγο.

Λευκάδα – ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό γι’ αυτό και… δεν πληρώνει τίποτα. Το χάντικαπ στο 16,5 οριακό αφού οι γηπεδούχοι αν και πεσμένοι, το παλεύουν.

Κόροιβος – Ρέθυμνο μεγάλο ματς για τους γηπεδούχους που αν κερδίσουν πατάνε γερά στην κατηγορία, αν και όχι οριστικά. Ο άσος άνοιξε ψηλά, έπεσε απότομα και ξανανέβηκε στο οριακά αποδεκτό 1,53. Θα τον τιμήσουμε.

Στην Α2 το μεγαλύτερο φαβορί πληρώνει 1,30, οπότε τι να συζητάμε… Θα πάρουμε το 1,25 του Φάρου στον Εθνικό όσο μείνει εκεί αφού κατρακυλάει συνέχεια. Αξίζει και με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,87, είναι τρένο ο Φάρος τελευταία.

Ασος θα γίνει και το Αρκαδικός – Καβάλα αλλά πλέον έχει φτάσει στο 1,17 και δεν αξίζει τον κόπο.

Δύο καλά διπλά μας προσφέρει η Τουρκία. Αρχίζουμε από τον ξεκάθαρο άσο της Μπεσίκτας με την Μπαλικεσίρ που μπορεί να δώσει και πάνω από 17,5 πόντους για 1,95 αλλά όχι για στήριγμα, πάμε στους φιλοξενούμενους

Και το Γεσλιγκίρεσουν – Καρσίγιακα και το Τραμπζόν – Μπάνβιτ είναι ματς για διπλά και το 1,44 και 1,40 αντίστοιχα είναι τιμές που αξίζουν τον κόπο.

Η Γερμανία έχει το Μπραουνσβάιγκ – ΓΚίσεν σε λογκό διπλό με καλό το 1,44 που μας οδηγεί στην επιλογή του.
Μπαϊρόιτ – Ράστα Φέστα άσος άνετος και το 15,5 του χάντικαπ παίζεται στο 1,93 αφού μπορεί να πάρει παραπάνω η διαφορά.
Λούντβιγκσμπουργκ – Βούρτσμπουργκ ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι και παίζονται στο 1,22.
Τούμπιγκεν – Μπρεμερχάβεν τέλος, είναι φαβορί ο άσος, αλλά θα προτιμήσουμε να πάμε στο όβερ 164,5 για 1,87 σε δύο επιθετικές ομάδες.
Μόνο δύο παιχνίδια έχει η Γαλλία που άρχισε με… φόρα χθες. Το Γκραβελίν – Μονακό είναι μεγάλο ντέρμπι, πάντως η συνολική παρουσία της Μονακό τον τελευταίο καιρό μα οδηγεί στο διπλό του 1,53.

Νανσί – Ναντέρ δεν πείθουν οι αντίπαλοι για να ποντάρεις έστω κι ένα σεντς πάνω τους, άρα προσπερνάμε.
Στην Ισπανία υπάρχει το Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα που μπορεί να μας δώσει ντέρμπι και να ρισκάρουμε με Μπαρτσελόνα σε πλεονέκτημα 6,5 πόντων για 1,62.