Στην stoiximan.gr Basket League εντοπίζονται τα πλέον αμφίρροπα ματς ανά την Ευρώπη σήμερα, που γενικά έχει ευκαιρίες.

Λαύριο – Λευκάδα αυτονόητος άσος για οριστική παραμονή, αλλά το 1,09 δεν εμπνέει και το χάντικαπ των 13,5 πόντων είναι οριακό.

Απόλλωνας – Κολοσσός πολύ καλύτεροι οι φιλοεξενούμενοι, αλλά άσος του 1,70 με πάθος. Δεν θα πέσει μέσα στο γήπεδό του ο Απόλλωνας, θα το πάρει αυτό το ματς με όποιον τρόπο.

Κύμη – Αρης άνοιξε με φαβορί την Κύμη, τώρα ο Αρης έχει αυτόν τον τίτλο για 1,85 και θα τον τιμήσουμε αφού όσο κι αν καίγεται η Κύμη οι διαφορές των δύο ομάδων είναι χαώδεις.

Τρίκαλα – Κόροιβος σε μια έδρα που παραδοσιακά γίνονται… μπόλικοι άσοι σε αυτό το ζευγάρι. Μόνο που τώρα με σωμένα τα Τρίκαλα και τον Κόροιβο να ψάχνει τη μια νίκη της παραμονής, στο 1,22 ούτε ο Καστρίτης δεν το παίζει.

ΠΑΟΚ – Προμηθέας να ρισκάρουμε το όβερ 150,5 στο 1,90 αλλά και το διπλό στους 12μ5 πόντους για 1,90 διαισθανόμενοι κόντρα από τους Πατρινούς.

Στην Α2 υπάρχει η ντερμπάρα Φάρος – Δούκας. Στο 1,36 ο άσος δεν είναι… τίμιος. Δεν γίνεται και να σπάσει όμως στην κατάσταση που είναι ο Φάρος τον τελευταίο μήνα. Ασοςε υποτιμημένος λοιπόν.

Στήριγμα για σήμερα το 1,26 του Αστακού εντός με τον Εθνικό με τους γηπεδούχους να μην έχουν περιθώρια στραβοπατήματος για να μείνουν στη ζώνη των πλέι οφ.

Δεύτερο στήριγμα ο άσος της Καβάλας στο 1,20 επί του ανύπαρκτου εκτός έδρας Ηρακλείου που έφτυσε άιμα για να κερδίσει μέχρι και το εφηβικό του Παγκρατίου.

Τόφας – Τραμπαζόν στην Τουρκία με ακατανόητο το 1,22 του άσου που είναι μεν φαβορί αλλά όχι τόσο. Δίνονταν αέρα 10,5 πόντων στους φιλοξενούμενους πάμε στο διπλό του 1,67.

Καρσίγιακα – Ιστανμπούλ ξεκάθαρος άσος του 1,18 παίζεται και στο χάντικαπ των 9,5 πόντων για 1,91.

Μπουγιουκτσεκμετζε – Μπεσίκτας δεν σπάει το διπλό του 1,18 αλλά το χάντικαπ των 9,5 πόντων είναι οριακό.

Η Γαλλία έχει πέντε ματς σήμερα, με αρχή το Τουλόν – Μονακό. Η φόρμα των Μονεγάσκων αυτή την εποχή μας οδηγεί στο διπλό του 1,36.

Σολέ – Ορτέζ δύσκολο ματς με αφερέγγυες ομάδες και προσπερνάμε.

Λε Μαν – Βιλερμπάν επίσης ντέρμπι, παίζεται το όβερ 144,5 στο 1,87.

Ναντέρ – Γκραβελίν λογικός άσος αν και το 1,22 δεν ενθουσιάζει, πάντως, δεν κοντράρεται κιόλας.

Ορλεάν – Νανσί τέλος αξίζει εμπιστοσύνη η έδρα στο 1,57.

Η Γερμανία ανοίγει με το ντέρμπι Μπρεμερχάβεν – Φρανκφούρτη με το διπλό σωστά να δίνεται ελαφρό φαβορί στο 1,70 και να είναι η προτίμησή μας αλλά όχι δυνατά.

Βούρτσμπουργκ – Φέστα σε δυνατό άσο του 1,25 αφού οι φιλοξενούμενοι είναι σε διάρκεια η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αλμπα – Μπαϊρόιτ τέλος σε ντέρμπι που αξίζει το 1,44 του άσου χωρίς την παραμικρή υποτίμηση των φιλοξενούμενων, αλλά… Αλμπα.

Ενα ματς έχει απόψε η Ισπανία με τη Βαλένθια να πληρώνει 1,29 εντός με αντίπαλο τη Μάλαγα και να ποντάρεται άφοβα.