Η προτελευταία αγωνιστική της Α1 έχει ματς που… προβληματίζουν, αν και γενικά η μέρα και κοιτάζοντας στην Ευρώπη δεν είναι και από τις πλέον… λαχταριστές που έχουμε συναντήσει στο στοίχημα. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Το Ρέθυμνο – Αρης δεν μας… ψήνει για διπλό του 1,53 απέναντι στο δυνατό εντός Ρέθυμνο. Με τον ρυθμό που δίνουν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι τους, θα πάμε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο όβερ των 148,5 πόντων στο 1,90 και όποις έχει δυνατότητα ας το χαμηλώσει λίγο για καλύτερα.

Κολοσσός – Κηφισιά και θα εμπιστευόμασταν τον άσο αν ήταν λίγο καλύτερος από το 1,57. Πάλι άσος είναι η επιλογή, απλά εκφράζουμε παράπονο για την τιμή. Επίσης πολύ πιθανό το όβερ στους 149,5 πόντους.

Το Αρκαδικός – Καβάλα με το 1,26 του μοιάζει “μπετόν” Εδώ που έφτασαν οι Αρκάδες δε γίνεται να αυτοκοτνήσουν σε αυτό το ματς. Οχι ότι βγάζει άκρη εύκολα με την Καβάλα που έχει… απασφαλίσει από τότε που έπεσε, αλλά άσος!

Το ΠΑΟΚ – Κόροιβος άνοιξε για περίπατο και κατεληξε σε ντέρμπι βάσει αποδόσεων. Το σετ 1,85-2,00 και οι σκέψεις μας οι εξής: Γέλιο με όσους υποψιάζονται… συμπόνοια του Σούη στον γιο του. Μάχη θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Κόροιβος δεν βλέπεται εδώ και τρεις μήνες, μακράν η χειρότερη ελληνική ομάδα. Με αυτά θα έλεγε κάποιος ότι είναι ευκαιρία ο άσος του 1,85. Μπααα… Τον απελπισμένο ποτέ δεν τον υποτιμάς. Και με το ματς δεν μπλέκεις.

Λαύριο – Τρίκαλα και θεωρητικά το 1,50 του άσου παραείναι καλό. Τα Τρίκαλα βέβαια κυνηγάνε άλλη μια νίκη. Αλλά και το Λαύριο θέλει μία. Καλές ομάδες, αλλά όχι και τίποτα τρομερό για να αποτελέσουν στοιχηματικό στήριγμα. Ασος βάσει λογικής, με επιφυλάξεις.

Δύο ματς ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής στην Ισπανία. Το Μπιλμπάο – Φουλνλαμπράδα είναι ενας συμπαθής άσος του 1,36 και χωρίς πολλά – πολλά, μπαίνει στις βασικές μας επιλογές για την ημέρα.

Το Ομπραντόιρο – Γκραν Κανάρια δεν μας απασχολεί. Οπως θα πούμε και σε άλλες περιπτώσεις παρακάτω, ομάδα που παίζει μεσοβδόμαδα ρεβάνς ημιτελικού Γιούροκαπ και κυνηγάει ανατροπή, δεν παίζεται σε αγώνα πρωταθλήματος, εκτός, στο 1,50. Ούτε και κοντράρεται όμως, αφού είναι καλύτερη.

Η Γερμανία έχει τρία ματς σήμερα, με πρώτο χρονικά το Κράιλσχάιμ – Ολιβερ. Προφανές το διπλό που πσοφέρεται στο 1,22, δεν δείχνει ικανό να σπάσει και όσο μικρό κι αν είναι για διπλό, ποντάρεται.

Στο Ουλμ – Αλμπα έχουμε ντέρμπι με το σετ στο 2-1,85. Πιο πιθανό το διπλό αλλά σε καμία περίπτωση σίγουρη, ολύ πιο δυνατό το όβερ στους 162,5 πόντους που είναι ένα καλό ποντάρισμα.

Το Λούνβτιγκσμπουργκ – Μπαϊρόιτ έχει σαφές φαβορί τους γηπεδούχους κι επειδή το 1,13 δεν μας συγκινεί πάμε και στην κάλυψη του χάντικαπ των 11,5 πόντων με απόδοση 1,93.

Στη Γαλλία, το Νανσί – Ντιζόν βρίσκει ένα ισχυρότερο φιλοξενούμενο σε τιμή αουτσάιντερ, επειδή οι γηπεδούχοι ό,τι καλό έχουν κάνει, το έχουν στην έδρα τους. Προσπερνάμε.

Το Γκραβελίν – Σολέ είναι ένας άνετος άσος ο οποίος σκέτος δίνει 1,09 και μας οδηγεί προς το χάντικαπ. Εφικτό το -12,5 για τους γηπεδούχους, μπαίνει αλλά ως ζητούμενο.

Ομοίως και το Σαλόν – Ρουέν με το χάντικαπ στους 14,5 πόντους απολύτως εφικτό και ακόμα καλύτερη περίπτωση από το προηγούμενο στην απόδοση του 1,97, αξίζει προσοχής και πονταρίσματος.

Λιμόζ – Αντίμπ ο άσος είναι φτωχός στο 1,30 αλλά με τη φόρμα της Λιμόζ τον τελευταίοα καιρό μπορεί να αποτελέσει και ένα από τα ισχυρά σημεία του δελτίου μας.

Το Λε Μαν – Χάβρη προκαλεί έκπληξη. Πάνε μήνες που παίζουμε κόντρα την ουραγό Χάβρη της μίας νίκης και πάνε μήνες που δικαιωνόμαστε. Το ότι βρίσκουμε την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, μέσα στην έδρα της, να καλείται να καλύψει μόνο 16 πόντους σε αυτό το ματς μας οδηγεί φουριόζους στον άσο με χάντικαπ του 1,85. Είπαμε και να σπάσει κάποτε η Χάβρη, είναι τόσα πολλά που μας έχει δώσει…

Στο Σαλόν Ρεμς – Βιλερμπάν, το διπλό στο 1,67 επίσης μας εκπλήσει ευχάριστα. Πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, θα τους περιμέναμε σε χαμηλότερη τιμή και φυσικά θα τους τιμήσουμε.

Το Στρασβούργο – Ναντέρ το αφήνουμε στην ησυχία του. Οι γηπεδούχοι έχουν υπερπροσπάθεια μπροστά τους για να επιχειρήσουν ανατροπή στον δεύτερο ημιτελικό του Γιούροκαπ και να πάρουν την πρόκριση από την Τρέντο και το πρωτάθλημα αυτή την αγωνιστική ίσως είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει.

Στην Τουρκία, η Γαλατά πάει στην έδρα της Γεσλιγκίρεσουν και εμείς πάμε.. γι’ άλλα. Το 1,30 είναι μια δίκαιη τιμή στο διπλό βάσεις της δυναμικότητας των ομάδων, όμως με τη Γαλατά να έχει τη ρεβάνς του ημιτελικού του Γιούροκαπ μεσοβδόμαδα, ποτέ δεν ξέριε πούθα είναι το μυαλό της.

Το Ιστανμπούλ – Γκαζιαντέπ μας δίνει ένα ισορροπημένο σετ αποδόσεων στο 1,97-1,87 και γενικά δεν μας επμνέει. Σε ζητούμενα ίσως μπαίνει το διπλό, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη ομάδα, αλλά ασταθείς μακριά από την έδρα τους.

Φινάλε με το Καρσίγιακα – Κολετζλιλέρ με λογικό το 1,20 αλλά κι εμάς να επαναλαμβάνουμε ότι την ομάδα που έχει εμπλακεί στα πλέον περίεργα αποτελέσματα του τούρκικου πρωταθλήματος, δεν την ποντάρουμε. Οποιος την θεωρεί αξιόπιστη, αγωνιστικά ο άσος σαφέστατα υπερτερεί.