Με… γκεστ σταρ την Ιταλία ου έχει αγωνιστική σήμερα αντί για τη συνηθισμένη Κυριακή της, το στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας αυξάνεται.

Στην Α1 οι γηπεδούχοι έχουν στην πλειοψηφία τους τον πρώτο λόγο βάσει αποδόσεων, με μόνο έναν φιλοξενούμενο να θεωρείται φαβορί, αλλά αυτές τις εκτιμήσεις να σηκώνουν και αρκετές ενστάσεις.

Ο “τελικός παραμονής” του Κόροιβου με τον Αρκαδικό μας δίνει ένας σετ 1,36-3,30 για τον Κόροιβο που έχει ξεχάσει να νικάει και χάνει μέσα στα ματς και μεγάλες διαφορές. Από πού κι ως πού, δεν το καταλαβαίνει κανείς. Το διπλό με χάντικαπ 8,5 πόντων και απόδοση 1,60 είναι μια προφανής επιλογή.

Στο Τρίκαλα – ΠΑΟΚ βρίσκουμε το 2,80-1,47 που επίσης ξενίζει. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μια νίκη για να σωθούν. Στην έδρα τους υπερβαίνουν εαυτούς, απέναντί τους θα βρουν τον πολύ κακό ΠΑΟΚ. Μάχη αναμένεται. Ο άσος με πλοενέκτημα 4,5 πόντων στο 1,97 είναι η επιλογή μας, αφού αν χάσουν τα Τρίκαλα, θα χάσουν δύσκολα.

ΑΕΚ – Κολοσσός και τους φορμαρισμένους Ροδίτες δεν τους παίζεις αυτή την εποχή να χάνουν με διψήφιες διαφορές. Ούτε και κοντράρεις την απρόβλεπτη ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ βέβαια, αντίθετα ποντάρεις σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που θα μας δώσει περισσότερους από 146,5 πόντους και μια απόδοση της τάξης του 1,88.

Το ένα ισπανικό ματς μας δίνει έναν καλό άσο. Το Ανδόρρα – Φουενλαμπράδα το βρίσκουμε στο 1,40 για τους γηπεδούχους περισσότερο επειδή εσχάτως κάνουν μια κοιλιά, όμως δεν παύουν να υπερτερούν σε πολλά έναντι των φιλοξενούμενων και να αξίζουν εμπιστοσύνης.

Στην Ιταλία πρώτο μέλημα να αποφύγουμε… επιμελώς το ματς – παγίδα της Τρέντο με τη Σάσαρι. Οι γηπεδούχοι παίζουν την Τρίτη ημιτελικό Γιούροκαπ στο Στρασβούργο και ουδείς θα τους κατηγορήσει αν δεν πολυασχοληθούν με το σημερινό ματς.

Στο Καντού – Βενέτσια δεν έχει νόημα το 1,50-2,70 και αξίζει το διπλό στο χάντικαπ των 4,5 πόντων με απόδοση 1,88.

Αξίζει ένα ζητούμενο με τον άσο της Μπολόνια με τη Βανόλι. Είναι προκλητική η τιμή του 2,12, μάλλον λανθασμένη και την εμπιστευόμαστε.

Η φόρμα και το πάθος του Τορίνο είναι διαρκείας. Υπό αυτή την έννοια το πλεονέκτημα των 8,5 πόντων που έχει στον εκτός έδρας αγώνα με την Πιστόια, αν… ανοίξει και λίγο μέχρι τους 11,5 με απόδοση 1,55 μας δίνει ένα καλό διπλό.

Στη Γαλλία αποφεύγουμε το Στρασβούργο – Σαλόν για τους λόγους που αναφέραμε και στην Τρέντο. Με ημιτελικό Γιούροκαπ σε 72 ώρες, το μυαλό μπορεί να είναι αλλού. Μπορεί και να μην είναι, αλλά τέτοια ρίσκα δεν αξίζουν.

Το Μονακό – Ντιζόν είναι ένας άσος της επιλογής μας. Στο 1,33 αλλά είναι τόσο καλή και άξια εμπιστοσύνης ομάδα οι γηπεδούχοι που τους ποντάρουμε, ίσως και με έναν χάντικαπ της τάξης των 2,5 πόντων για αύξηση της απόδοσης.

Αξίζει ο άσος με χάντικαπ 9,5 πόντων της Βιλερμπάν επί της Νανσί σε απόδοση 1,93. Εϊναι μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων υπέρ των γηπεδούχων που μπορούν να φτάσουν σε άνετη νίκη.

Από την Τουρκία των συνεχόμενων παράξενων αποτελεσμάτων τέλος, θα πάρουμε το ρίσκο μας με το διπλό της Καρσίγιακα στην έδρα της Ουσάκ. Επισημαίνοντας κατ’ αρχάς ότι η Καρσίγιακα είναι η πιο… παράξενη ομάδα και μπλεγμένη σε ματς χωρίς λογική, θεωρούμε ότι το 1,70 του διπλού δεν θα την αφήσει… αδιάφορη. Ούτε κι εμάς.