Μεγάλο κουπόνι το σημερινό, με πολλά ματς από κάθε μεριά της Ευρώπης και με άκρως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την δική μας Α1.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι το Κηφισιά – Αρης και χωρίς την παραμικρή υπόννοια υποτίμησης της φορμαρισμένης Κηφισιάς, θα πάμε στο διπλό του 1,62. Αφού γύρισε το ματς με την ΑΕΚ ο Αρης και έγινε φαβορί για την τρίτη θέση, πιστεύουμε ότι δεν θα “πουλήσει” το αβαντάζ στραβοπατώντας σε τέτοιο ματς.

Το Καβάλα – Ρέθυμνο δίνεται ισορροπημένο με 2,08-1,80 με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και τους φιλοξενούμενους να εμφανίζου αδυναμίες εκτός. Επειδή όμως το Ρέθυμνο έχει βρει ρυθμό εσχάτως και επειδή συνολικά είναι καλύτερη ομάδα, θα πάμε προς το διπλό, αλλά όχι με θέρμη. Δηλαδή καλύτερη το αποφεύγουμε ή, αλλιώς, μόνο σε ζητούμενα.

Το ΠΑΟΚ – Πάτρα επίσης δεν εμπνέει. Εκαε μια νίκη μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει κι άλλο δείγμα για να τον εμπιστευτείς. Οχι φυσικά ότι παίζεις νίκη της Πάτρας, αλλά όχι και σε τιμή 1,17 τον ΠΑΟΚ.

Κόροιβος – Κολοσσός και είναι μια από τις ισχυρές επιλογές της ημέρας ο άσος του 1,62. Ο Κόροιβος αν νικήσει σώνεται οριστικά και παρότι ο Κολοσσός παλεύει πάντα και παντού, θα πάμε στον άσο.

Λαύριο – Αρκαδικός… θα ήταν ο δεύτερος άσος της ημέρας αν δεν είχε κατρακυλήσει στο 1,33. Δεν αλλάζει κάτι στη θεώρησή μας, συμφωνούμε με το μεγάλο φαβοριτισμό των γηπεδούχων που είναι καλύτερη ομάδα. Η τιμή όμως δεν είναι καλή πλέον και είναι θέμα επιλογής.

Η Ισπανία ανοίγει σήμερα την αγωνιστική της με το ντέρμπι ισοδύναμων μεταξύ Ομπραντόιρο και Φουενλαμπράδα. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι για να πάρεις το ρίσκο σημείο, πιθανό το όβερ στους 156,5 πόντους.

Στη Γερμανία γίνονται δύο αγώνες. Το Ουλμ – Μπαϊρόιτ είναι ένας ξεκάθαρος άσος που δίνεται στο 1,13 και μας οδηγεί προς το χάντικαπ το οποίο μειώνοντάς λίγο από τους 11,5 πόντους στους 8,5 με απόδοση το 1,55 το ποντάρουμε.

Στο Ολιβερ – Ολντενμπουργκ η κατάσταση παρουσιάζεται αλλά και ρεαλιστικά είναι ισορροπημένη και η επιλογή μας είναι το διπλό στην πολύ καλή τιμή του 1,88.

Η Γαλλία έχει πλήρη αγωνιστική σήμερα και βρίσκουμε αρχικά το Βιλερμπάν – Σολέ που μας δίνει μια από τις δυνατές επιλογές της ημέρας. Το 1,70 στον άσο κρίνεται καλοπληρωμένο και εντάσσεται στο δελτίο μας.

Καλοπληρωμένων συνέχεια με το Παρί – Μονακό. Πολύ μεγαλύτερη ανάγκη νίκη των γηπεδούχων μεν, επίσης σε αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτοί είναι πολύ καλύτερη ομάδα δε. Θα πάμε επιφυλακτικά στο διπλό του 1,70.

Αλλο ένα ντέρμπι ακολουθεί και είναι αυτό της Λιμόζ με τη Λε Μαν. παίρνουμε χωρίς πολλές… δικαιολογίες τον άσο του 1,95 ποντάροντας στις όλο και πιο συχνές εκλάμψεις της Λιμόζ και ειδικά μέσα στην έδρα της.

Στο Στρασβούργο – Ρουέν ο άσος δεν συζσητείται, αλλά και δεν… πληρώνει αφού τον βρίσκουμε στο 1,08. Το χάντικαπ είναι στους 13,5 πόντους και θα το πάρουμε πηγαίνοντας σε άσο με αυτό και σε τιμή του 1,87.

Στο Νανσί – Αντίμπ ο άσος του 1,38 θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερος, αλλά δεν παύει να είναι το ισχυρότερο σημείο, στο Ορλεάν – Χάβρη ο άσος με χάντικαπ 10,5 πόντων στο 1,87 είναι η λογική επιλογή απέναντι στην ομάδα που χάνει απ’ όλους και πολύ, ενώ το Ορτέζ – Σολέ με 1,22 και 8,5 πόντους είναι προς αποφυγή.

Περνάμε στην Τουρκία των πολύπερίεργων αποτελεσμάτων που συνολικά την κάνει αποτρεπτική για στοιχηματισμό.

Στο Ιστανμπούλ – Γεσλιγκίρεσουν έχει νόημα το διπλό με χάντικαπ 4,5 πόντων στο 1,87 δείχνοντας εμπιστοσύνη στη φιλοξενούμενη ομάδα που νίκησε και με ανατροπή μάλιστα τη Νταρουσάφακα.

Το Γκαζιαντέπ – Καρσίγιακα είναι ένα καλό διπλό στο 1,65, με πολύ πιο δυνατή ομάδα τη φιλοξενούμενη, αλλά και την κατ’ εξοχήν εμπλεκόμενη σε περίεργα αποτελέσματα.

Τραμπζονσπόρ – Τουρκ Τέλεκομ και η λογική λέε μονόδρομος ο άσος του 1,30 αφού δεν θέλει και πολύ να δει την κατηγορία να χάνεται η Τραμπζόν.

Φινάλε με το Κολετζλιλέρ – Γαλατά και προφανή το διπλό του 1,40 για την Γαλατά που είναι πολύ πιο γεμάτη αλλά και σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι.