Η Α1… απέχει σήμερα, όχι λόγω Κοντονή αλλά λόγω του αυριανού κυπέλλου κι έτσι οι στοιχηματικές επιλογές μας έρχονται από τα ξένα, με σχετικά λίγα παιχνίδια αφού το κυρίως μενού διεξάγεται αύριο.

Οι Ισπανοί ανοίγουν την αγωνιστική με ένα ματς, τον Ανδόρρα – Εστουντιάντες. Δυνατός ο άσος του 1,20 για να διανθίσει και να αυξήσει δελτία, πιθανό το όβερ 161,5 για όσουε θέλουν να κνυηγήσουν το 1,90.

Στη Γερμανία δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα και έχουν αίσθηση… τζόγου λόγω των χάντικαπ. Η Αλμπα υποδέχεται τη Γκέτιγκεν με το ματς να ισορροπείται στους 18,5 πόντους. Σαφέστατα στις δυνατότητες της Αλμπα και όποιος δεν αποφεύγει τις μεγάλες διαφορές, στον άσο του 1,88 πρέπει να πάει.

Το Ολντενμπουργκ – Κραϊλσχάιμ δεν έχει καν απόδοση σε σκέτο άσο, παρά μόνο το χάντικαπ στους 24,5 πόντους. Σάκος του μποξ οι φιλοξενούμενοι, δυνατοί οι γηπεδούχοι, όποιος έχει έμπνευσης για τα κέφια τους, ας παίξει.

Η Γαλλία έχει πέντε ματς σήμερα και αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχή με το Νανtέρ – Λιμόζ σε τιμές 1,44-2,88 και μάλλον υπερβολικό φαβορί οι γηπεδούχοι. Οχι ότι δεν είναι, αλλά όχι και τόσο εύκολα λέμε εμείς. Δίνοντας λίγο παραπάνω “αέρα” στη Λιμόζ και από τους 4,5 πόντους να πάμε το πλοενέκτημα στους 8,5 θα πάρουμε το διπλό του 1,47.

Το Ντιζόν – Ρουέν είναι ένας προφανής άσσος στο 1,09 που μας οδηγεί προς το χάντικαπ. Εφικτή η κάλυψη των 12,5 πόντων από τους γηπεδούχους, παίζεται ο άσος του 1,88.

Το Σολέ – Παρί προμηνύεται μεγαλύτερο ντέρμπι από το 1,40-3,00 που βρίσκουμε στις αποδόσεις. Θα πάρουμε διπλό στους 8,5 πόντους και σε απόδοση 1,53.

Χάβρη – Σαλόν Ρεμς το επόμενο ματς και το διπλό του 1,55 μπαίνει στο δελτίο. Την κόντρα της Χάβρης την ακολουθούμε καιρό και μας…δικαιώνει σταθερά η ομάδα που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Αν είναι γραφτό της να κάνει και δεύτερη, μαγκιά της. Ας πέσουμε και θύμα έκπληξης κάποτε, με τόσες επιβεβαιώσεις που έχει προσφέρει.

Το Γκραβελίν – Λε Μαν είναι ντερμπάρα και το 1,35 στον άσο δεν δικαιολογείται. Τον πιστεύουμε κι εμείς, καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά η τιμή δεν αρέσει. Οποιος θέλει να πάιξει έναν πιθανό, αλλά υποτιμημένο άσο, ας το κάνει.

Περνάμε στην Τουρκία αρχίζοντας με τις… ευχές μας για ένα καλό παιχνίδι σε Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Τελείως απρόβλεπτες και αφερέγγυες ομάδες για να παίξουμε έστω κι ένα σεντς πάνω τους.

Το Μπουγιουκτσεκμετζέ – Γκαζιαντέπ είναι ντερμπάκι που κλίνει προς τον άσο του 1,47 που βρίσκουμε στην αγορά. Οχι “μπετόν”, όχι στήριγμα, αλλά παίζεται το σημείο.

Στο Τουρκ Τέλεκομ – Ιστανμπούλ παίζουν ο προτελευταίος με τον τελευταίο και σε τέτοιο ματς απορείς με το 1,29 του άσου. Συγχωρέστε μας, αλλά προσπερνάμε.

Φινάλε με το Γαλατά – Ουσάκ και παρά το σοβαρό πρόσωπο των φιλοξενούμενων θα πάρουμε τον άσο και με το χάντικαπ των 12,5 πόντων για την Γαλατά που έχει μπει φορτσάτη στην τελική ευθεία των υποχρεώσεών της και μπορεί να μας δώσει το 1,88.