Με… ολίγη από Α2 είναι η σημερινή ημέρα στην Ελλάδα, αφού υπάρχει κενό Σαββατοκύριακο κι έτσι οι στοχιηματικές μας επιλογές θα προέλθουν από την αλλοδαπή.

Οχι ότι δεν είναι ισχυρά σημεία ο άσος του Ψυχικού με το Περιστέρι και το διπλό του Εθνικού στο Πευκοχώρι, αλλά με αποδόσεις 1.30 και 1.20 αντίστοιχα δεν είναι να… πετάμε και τη σκούφια μας. Καλά στηρίγματα είναι για όποιον θέλει να αυξήσει τις αποδόσεις του.

Πάμε εκτός συνόρων λοιπόν και κυρίως στην Τουρκία όπου εμφανίζονται οι καλύτερες ευκαιρίες.
Θα ποντάρουμε στη φόρμα της Γαλατασαράι που έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τη Μπάνβιτ. Θα πάρουμε χωρίς φόβο το διπλό του 1.75 ξέροντας ότι είναι ένα σωστό ποντάρισμα με βάση την φόρμα των δύο ομάδων.

Θα ποντάρουμε και στον άσο της Τραμπζόν με τη Γκαζιαντέπ. Σκέτος δίνει 1.38, το χάντικαπ των 6,5 πόντων για να… εκοξευτούμε στο 1.90 είναι απολύτως εφικτό για την ομάδα του Μάρκοβιτς, όποιος έχει την ευχέρεια να το περιορίσει στους 3,5 πόντους και σε αποδόσεις του 1.60 είναι μια χαρά.

Από την Γαλλία έχει ενδιαφέρον, αλλά επ’ ουδενί αποτελεί στήριγμα, το 1.75 του διπλού της φορμαρισμένης Μονακό στην έδρα της Ορλεάν. Αντίθετα πολύ πιο ισχυρό φαντάζει το 1.45 της Σαλόν για νίκη εντός έδρας με την Αντίμπ.

Φινάλε με την Ισπανία, με το Βαλένθια – Φουενλαμπράδα να είναι ματς στοιχηματικού… ενστίκτου. Το χάντικαπ των 14,5 πόντων είναι από αυτά που πάντα προβληματίζουν, πάντως λαμβάνοντας υπ’ όψην τη φόρμα και κυρίως τη σοβαρότητα της Βαλένθια έχει μια λογική να μπει σε δελτίο.