Στο τεράστιο ντέρμπι Πανώνιος – Δούκας ο άσος είναι στο 1,44 και το χάντικαπ στους 4,5 πόντους. Μικρός ο άσος και διακιολογείται μόνο από την ατμόσφαιρα που αναμένεται να επικρατεί στο γήπεδο. Εχει νόημα το άντερ 146,5 στο 1,91 αφού σε “τελικό” αναμένεται άγχος και εκνευρισμός.

Ενδιαφέρουσα τιμή είναι το 1,38 των Πέυκων με τον αδιάοφορο Αίολο που προετοιμάζεται για πλέι οφ, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν πλονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ για την παραμονή.

Το ΑΕΛ – Φάρος είναι ένα πιθανό όβερ στους 158,5 για 1,87 αφού ο Φάρος είναι σε… σεληνιασμό διαρκείας.

Στην Γερμανία αρχίζουν τα πλέι οφ με τα φαβορί εντός να μην σπάνε και έχει νόημα να πάμε στον άσο με χάντικαπ 9,5 πόντων της Ουλμ επί της Λούνβιγκσμπουργκ για 1,93.

Στην Τουρκία μένουν δύο ματς (για κάποιους τρία) για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Το 1,30 της Νταρουσαφάκα στην έδρα της Μπουγιουκσεκμέτσε είναι καλό, τώρα που θα φουλάρει για το πρωτάθλημα η ομάδα του Μπλατ.

Μπαλικεσίρ – Καρσίγιακα αγωνιστικά είναι διπλό αλλά επειδή οι γηπεδούχοι καίγονται και οι φιλοξενούμενοι συχνά φέρνουν… περίεργα, ας το αφήσουμε.

Τόφας – Γεσλιγκίρεσουν είναι άσος που δίνει μόλις 1,14 και το 10,5 του χάντικαπ είναι οριακό.

Γκαζιαντέπ – Ουσάκ άσος ξεκάθαρος στο 1,18, πάμε και στο χάντικαπ των 9,5 πόντων για 1,90 αφού η Ουσάκ δείχνει να… φυλλοροεί.

Το μεγάλο ντέρμπι Φενέρ – Μπεσίκτας λογικά μας δίνει 1,26 στον άσο, περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά δεν αλλάζει κιόλας.

Στην Ισπανία έχει νόημα το 1,20 του διπλού της Ρεάλ στη Σαραγόσα κι ας καίγονται οι γηπεδούχοι που παίζουν τη… ζωή τους, αφού η πολύ ανώτερη Ρεάλ δεν θα πουλήσει σε τέτοιο ματς την πρωτιά.

Η Γαλλία είναι από τις τελευταίες κανονικές περιόδους που θα τελειώσουν αφού έχει άλλα 4 ματς και καλά μικρά σημεία για σήμερα. Το 1,20 της Γκραβελίν με τη Σαλόν Ρεμς παίζεται. Το 1,87 της Ορτέζ με 11,5 πόντους εντός με τη Νανσί έχει ρίσκο, αλλά επίσης παίζεται.

Το 1,29 της Λε Μαν μέσα με την Αντίμπ αποτελεί άλλη μια καλή περίπτωση.