Την δεκαετία του 1980, στην οποία το μπάσκετ εκτοξεύτηκε στην Ελλάδα με τον θρίαμβο του 1987 και την κατάκτηση του EuroBasket, Άρης και ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούσαν στις εγχώριες διοργανώσεις. Αργότερα, καθιερώθηκε και ο όρος μπασκετομάνα για την νύμφη του Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκη. Αν και στην συνέχεια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονοπώλησαν το ελληνικό μπάσκετ, Άρης και ΠΑΟΚ συνεχίζουν να αποτελούν τις ιστορικότερες μπασκετικές ομάδες στην χώρα μας.

Έτσι, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου για τα προημιτελικά του ελληνικού κυπέλλου στο κλειστό “Δύο Αοράκια”, Άρης και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για να συνεχίσουν την πορεία τους στο Final 8 του κυπέλλου. Μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί που θα κρίνει πολλά για την σεζόν αμφοτέρων των δύο ομάδων και θα μεταδοθεί από την ελεύθερη τηλεόραση και την ΕΡΤ.

Οριακό φαβορί για την νίκη θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρείες ο Άρης με την αντίστοιχη επιλογή να βρίσκεται στο 1.80, ενώ η νίκη του ΠΑΟΚ είναι στο 2.07 στην Stoiximan. Εάν πιστεύετε ότι οι δύο ομάδες θα βρουν εύκολα σκορ, μπορείτε να επιλέξετε το over 154.5 συνολικών πόντων που υπάρχει σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan. Αντίθετα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του under 154.5 σε αντίστοιχη απόδοση για όσους θεωρούν ότι οι δύο ομάδες θα τα βρουν σκούρα στην επίθεση. Προσωπικά, θα πιστεύω ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα φέτος και θα πάρει αυτό το ντέρμπι για αυτό και θα επιλέξω αυτήν την επιλογή.

Στην https://twin71.com/bets είναι διαθέσιμες αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλήματα. Η Twin σας προσφέρει την ικανότητα να ποντάρετε από την άνεση του σπιτιού σας, οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε.

Ο Άρης έχει κάνει μέχρι στιγμής μια ιδανική σεζόν, όντας ανταγωνιστικός στο ελληνικό πρωτάθλημα και εντυπωσιάζοντας τον μπασκετικό κόσμο με την παρουσία του στο EuroCup. Στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι περισσότεροι περίμεναν ο Άρης να μείνει εκτός από την πρώτη φάση, όμως έκανε την έκπληξη και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Οι εικόνες του Nick Galis Hall και των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ παρότι βρίσκεται μόλις μία νίκη στην βαθμολογία πίσω από τον ΑΡΗ δεν τα πηγαίνει καλά. Αντιμετώπισε εσωτερικά προβλήματα που κορυφώθηκαν με το περιστατικό που οδήγησε στην φυγή του Σμιθ. Στο Basketball Champions League έχασε δεύτερη φορά από την Τόφας στο Παλατάκι και αποκλείστηκε και πλέον πρέπει να εστιάσει στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Η ομάδα του Φώτης Τακιανού θα επιχειρήσει να αλλάξει την ροή της φετινής της χρονιάς, έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα στην διοργάνωση του κυπέλλου που θα τονώσει την ψυχολογία της.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!