Πέμπτη (08/06) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ  μπορεί να είναι μικρό σε σχέση με άλλες μέρες, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει στο πρόγραμμα η 4η αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, υπάρχει και δράση. Μη έχοντας και πολλές επιλογές, το ντέρμπι των “αιωνίων”, θα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα.

Γρήγορος ρυθμός για την ισοφάριση

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε τα “ξίφη” τους στις 21:00, για το 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Οι “πράσινοι” έφτασαν μια ανάσα από το break στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ, έφτασαν να προηγούνται με διαφορά 10 πόντων 5′ πριν το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο η έλλειψη καθαρού μυαλού και σωστών αποφάσεων στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα παίξει με πάθος για την ισοφάριση, είναι σωστό φαβορί στην έδρα του και κρατάμε τη νίκη σε αποδόσεις κοντά στο 1.50. Επιπλέον, όπως είχε γραφτεί και για το 2ο ματς, όταν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ πιο εύστοχος και ο Ολυμπιακός ακολουθεί διότι βρίσκει ευκολότερους «δρόμους» για σκορ λόγω της αμυντικής χαλάρωσης του Παναθηναϊκού. Το μοτίβο μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί, στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ορίζει το ύψος του σκορ με την κορυφαία άμυνά του, στο ΟΑΚΑ ο πιο εύστοχος Παναθηναϊκός «τραβά» τον Ολυμπιακό. Καλή επιλογή για τον αποψινό τελικό το Over 142.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku