Σάββατο (03/06) σήμερα και τα πλέι οφ στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε δυο αναμετρήσεις από το σημερινό κουπόνι μπάσκετ και συγκεκριμένα τις Βενέτσια – Αβελίνο και Βαλένθια – Μπασκόνια.

Το προβάδισμα η Βενέτσια

Βενέτσια και Αβελίνο μας χαρίζουν μια “δραματική” σειρά μέχρι στιγμής, με το σκορ να είναι στο 2-2 και αμφότερες να έχουν “σπάσει” από μια φορά έδρα. Η Βενέτσια επικράτησε με 73-75 προ λίγων ημερών φέρνοντας τη σειρά στα ίσια και στην αποψινή αναμέτρηση θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της, ώστε να φτάσει μια ανάσα από τους τελικούς της ιταλικής Λίγκας.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι να φτάσει σε 7ο ματς, με τη Βενέτσια να επικρατεί σήμερα και την Αβελίνο να ισοφαρίζει το βράδυ της Δευτέρας. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι μετά το τελευταίο “διπλό” που πήραν δεν θα αυτοκτονήσουν, τους περιμένουμε σοβαρούς και συγκεντρωμένους, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Βενέτσια με -4,5 πόντους σε απόδοση 1.90.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Βαλένθια

Αρκετά αμφίρροπο είναι μέχρι στιγμής και το συγκεκριμένο ζευγάρι, με τη σειρά να βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία και στο 1-1. Η Βαλένθια κατάφερε να κάνει “break” στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο ηττήθηκε εύκολα με 90-70 στο 2ο παιχνίδι της σειράς, παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. 

Σήμερα η Βαλένθια θα αντιδράσει από τη συντριβή της περασμένης Πέμπτης, άλλωστε παράτησε την προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο γνωρίζοντας ότι το σκορ δεν μπορούσε να ανατραπεί, κι ενώ το 3ο ματς απείχε λιγότερες από 48 ώρες. Περιμένουμε να παίξει πολύ καλύτερη άμυνα και να μην επιτρέψει σε παίκτες σαν τους Λέντο και Λαπροβίτολα να κάνουν ξανά την ζημιά που έκαναν προχθές, με 24 και 10 πόντους, αντίστοιχα. Κρατάμε τη νίκη της Βαλένθια σε αποδόσεις λίγο πάνω από 1.40 και το -4.5 σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku