Παρασκευή (02/06) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στη φάση των πλέι οφ, με τα παιχνίδια να έχουν ξεχωριστή σημασία. Το Betarades,gr ξεχώρισε δυο από αυτές αναμετρήσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ματς ζωής και θανάτου για την Αρμάνι

Αρμάνι Μιλάνο και Τρέντο διασταυρώνουν απόψε τα “ξίφη” τους, για το 5ο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς. Η ιταλική Λίγκα βρίσκεται στην ημιτελική φάση της, η Τρέντο προηγείται στη σειρά με 3-1 και οι Μιλανέζοι είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν σήμερα, αλλιώς θα πάνε σε πρόωρες διακοπές. Η Τρέντο κατάφερε να “σπάσει” δυο φορές την έδρα της Αρμάνι στα πρώτα παιχνίδια της σειράς, επιστρέφοντας στο “σπίτι” της γνώρισε βαριά ήττα, ωστόσο στο 4ο παιχνίδι της σειράς έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε εύκολα με 88-64.

Do or die το αποψινό ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν όλη την ποιότητα που χρειάζεται για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρκεί ο Ρέπεσα να μπορέσει να συγκεντρώσει τους παίκτες του και να τους κάνει να βγάλουν το απαραίτητο πάθος στο παρκέ. Πιστεύουμε πως και το κοινό θα βοηθήσει στην αφύπνιση των παικτών της Αρμάνι, ενώ παράλληλα θα “πιέσει” τους παίκτες της Τρέντο, οι οποίοι ακόμη και με ήττα θα έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος με -6,5 πόντους σε απόδοση 1.85.

Υψηλό το σκορ στη Μαδρίτη

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ της ACB Liga και το 2ο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ουνικάχα Μάλαγα. Η Ρεάλ αν και ζορίστηκε αρκετά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάλαγα με 71-68 στον πρώτο παιχνίδι, ωστόσο δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή της και ιδίως επιθετικά. Η Μάλαγα από την πλευρά της στάθηκε εξαιρετικά στο παρκέ, ενώ αν είχε καταφέρει να περιορίσει κάποια επιμέρους ξεσπάσματα της “βασίλισσας”, πιθανόν να είναι κάνει την έκπληξη.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, ωστόσο αμφότερες ήταν αρκετά άστοχες και ιδίως από τη γραμμή του τρίποντου (5/23 Ρεάλ, 7/24 Μάλαγα). Ο ρυθμός αναμένεται το ίδιο γρήγορος κι απόψε, ωστόσο περιμένουμε πολύ καλύτερα ποσοστά ευστοχίας και ιδίως από τη Ρεάλ που διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα και πολλές επιθετικές λύσεις. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 160,5 σε απόδοση 1.90, το οποίο δεν αποκλείεται να επαληθευτεί εύκολα σε περίπτωση που η Μάλαγα καταφέρει να ακολουθήσει και να είναι και πάλι πλήρως ανταγωνιστική.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.