Ο Ολυμπιακός πήγε για μία ακόμη φορά κόντρα στα προγνωστικά και με εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε 78-82 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Euroleague. Εκεί, το βράδυ της Κυριακής (21/05, 21:00) θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, η οποία στον έτερο ημιτελικό πήρε τη νίκη με 84-75 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα, Σάββατο (20/05) το ενδιαφέρον στρέφεται στα πλέι οφ της ισπανικής ACB, με τη Βαλένθια να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια να φιλοξενεί την Γκραν Κανάρια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά κατά κύριο λόγο είναι αυτό ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Γκραν Κανάρια. Οι γηπεδούχοι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου επικράτησαν εύκολα με 103-66 της Φουενλαμπράδα και εκμεταλλευόμενοι το “δώρο” της Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε από τη Μούρθια, τερμάτισαν στη 2η θέση, με ρεκόρ 23-9. Από την άλλη πλευρά, η Γκραν Κανάρια βρέθηκε στην 7η θέση, με ρεκόρ 21-11. Η Μπασκόνια είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά και για την πρόκριση στον τελικό και στόχος της είναι να παραμείνει αήττητη στην έδρα της κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Δύο νίκες πανηγύρισε η Γκραν Κανάρια, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ (80-84) και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στο Λας Πάλμας (74-61), ενώ στο δεύτερο γύρο η Μπασκόνια επιβλήθηκε 95-90. Τα δύο μεγαλύτερα σκορ παρουσιάστηκαν στην έδρα της Μπασκόνια αφού το Σούπερ Καπ διεξήχθη στη Βιτόρια τον περασμένο Οκτώβριο. Η ομάδα του Αλόνσο στο γήπεδό της “ανοίγει” το ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν, αν θέλουν να “σπάσουν” την έδρα. Επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 161 πόντοι σε απόδοση 1.90.

Στο άλλο ματς της ημέρας στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί καθώς και καλύτερη ομάδα διαθέτουν και το πλεονέκτημα έδρας έχουν. Κρατάμε τη νίκη της Βαλένθια και στο Live θα αναζητήσουμε μικρότερο χάντικαπ από το παρόν “πονηρό” -5.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Tags:
Betarades.gr