Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβγαλαν τις “σκούπες”, επικράτησαν αμφότερες 3-0 στις σειρές των πλέι οφ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Σάσκι Μπασκόνια αντίστοιχα και έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Η προημιτελική φάση συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (26/04), με δύο αναμετρήσεις και συγκεκριμένα τις Εφές Αναντολού – Ολυμπιακός και Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 1-1 βρίσκονται και τα δύο “ζευγάρια”, καθώς και οι δύο τουρκικές ομάδες κατόρθωσαν να “σπάσουν” τις έδρες των αντιπάλων τους, αποκτώντας, θεωρητικά, το προβάδισμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Επιλογή το Under

Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές Αναντολού. Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν εύκολα το πρώτο ματς της σειράς (87-72), στο δεύτερο παιχνίδι, όμως, η ομάδα του Περάσοβιτς επέτρεψε λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ και έριξε τις επιθέσεις των Πειραιωτών σε νούμερο κάτω από τις 60, ενώ με τις 21 ασίστ που μοίρασε βρήκε εύκολα καλάθια. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να επικρατήσει 71-73 και να πάρει αυτή στα χέρια της το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, παραμένει ένα ικανότατο σύνολο που μπορεί να πάρει ένα τουλάχιστον “διπλό” απέναντι στην Εφές. Τώρα που δυσκόλεψε η κατάσταση για τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα παίξει ακόμα ισχυρότερη άμυνα, δε θα μπορέσει να λειτουργήσει επιθετικά τόσο καλά όσο θα το έκανε ενδεχομένως στην έδρα της, επομένως η επιλογή είναι το Under 153 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην Bet365.

Υποτιμάται η Νταρουσάφακα

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ισπανοί παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι έχουν να δώσουν δύο ματς εκτός έδρας τώρα, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Δεν είναι με την “πλάτη στον τοίχο” η ομάδα του Λάσο, καθώς ακόμη κι αν ηττηθεί σήμερα, θα έχει άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή, εκ νέου στην Πόλη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα την δούμε να παίζει πιο έντονα για να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας. Το πλεονέκτημα των 3.5 πόντων υποτιμά την γηπεδούχο Νταρουσάφακα που έχει παίξει καλύτερο μπάσκετ στη σειρά, προς τα εκεί είναι η πρώτη σκέψη μας.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku