Κρίσιμη ημέρα η Παρασκευή (28/04) στα πλέι οφ της Euroleague, καθώς είναι πιθανόν να συμπληρωθεί η τετράδα του Final 4. Ο Ολυμπιακός είναι με την “πλάτη στον τοίχο”, καθώς αν χάσει από την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη αποκλείεται από τη διοργάνωση, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την Τετάρτη κέρδισε την Νταρουσάφακα, επίσης στην Κωνσταντινούπολη, χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να τελειώσει τη σειρά. Παράλληλα, σήμερα ξεκινά και το Final 4 του Champions League της FIBA, από το οποίο προκύπτει μία επιλογή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr από το κουπόνι μπάσκετ.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει 81-88 στο 3ο παιχνίδι της σειράς, το οποίο διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, πλέον προηγείται με 2-1 και χρειάζεται μία νίκη ακόμη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στον Final 4. Η Ρεάλ απέδειξε πόσο καλύτερο σύνολο διαθέτει από την Νταρουσάφακα την Τετάρτη, ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ διαθέτει χαρακτήρα και δε θα πέσει αμαχητί στο σημερινό παιχνίδι, στο οποίο παίζει για τη… ζωή της. Θα εμπιστευθούμε σήμερα την Νταρουσάφακα που σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι άκρως ανταγωνιστική στην έδρα της και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και απόψε, στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς για αυτήν. Επιλογή η Νταρουσάφακα +3.5.

Συνεχίζουμε με το Final 4 του Champions League, το οποίο διεξάγεται στην Τενερίφη, και τον αγώνα Μπάνβιτ – Μονακό. Η Μπάνβιτ τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και φέτος είναι η ευκαιρία της να φτάσει σε έναν διεθνή τίτλο. Η Μονακό, από την πλευρά της, είναι άπειρη, ωστόσο διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές φέτος, στα πλαίσια του 1ου ομίλου της κανονικής περιόδου, και κάθε μία κέρδισε στην έδρα της, 79-65 η Μπάνβιτ και 65-63 η Μονακό. Οι διαφορές μεταξύ των δύο αποψινών αντιπάλων δεν είναι μεγάλες, θα επικρατήσουν οι άμυνες και είναι πολύ πιθανό ο νικητής να κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή από τον αγώνα είναι το +3.5 της Μπάνβιτ.

Ολοκληρώνοντας, στο παιχνίδι Εφές Αναντολού – Ολυμπιακός δεν προκύπτει κάποια επιλογή, τουλάχιστον πριν από την έναρξη του αγώνα. Θεωρούμε δεδομένο ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ωστόσο το 2.00 στο οποίο προσφέρεται η νίκη τους δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Το… σοβαρό παιχνίδι θα γίνει στο Live, αναζητώντας μία μεγαλύτερη απόδοση για τον Ολυμπιακό ή ένα πλεονέκτημα πόντων, όπως έγινε στον 3ο αγώνα της σειράς, όταν η ομάδα του Σφαιρόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ ακόμη και με 17 πόντους. Αναμονή για το Live, επομένως.

Αυτές ήταν οι προτάσεις από τους Betarades.gr. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku