Τα ψέματα τελείωσαν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφτασαν τη σειρά των τελικών στο 5ο παιχνίδι και μέσα στο ΣΕΦ οι δύο ομάδες διεκδικούν απόψε τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής Stoiximan.gr Basket League. Στοιχηματικά, το Betarades.gr έχει επιλέξει να ασχοληθεί με δύο ειδικά στοιχήματα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ της Κυριακής (11/06).

“Βγαίνει” μπροστά ο Πρίντεζης

Η πρώτη επιλογή προκύπτει από το Head to Head του Πρίντεζη με τον Σίνγκλετον. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει παρουσιαστεί ασταθής στη σειρά των τελικών και αναμένουμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης θα αποτελέσει τη σημαντικότερη λύση απόψε για τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Ο διεθνής φόργουορντ στα 4 ματς των τελικών έχει σκοράρει 12, 15, 10 και 6 πόντους (10.75 ανά παιχνίδι) και μόνο στον 4ο αγώνα δεν κατάφερε να πιάσει διψήφιο νούμερο. Σήμερα, στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, αναμένεται ο Πρίντεζης να βγει μπροστά κι αν δεν ξεπεράσει το μέσο όρο του, τουλάχιστον να τον πλησιάσει.

Ο Σίνγκλετον, από την άλλη πλευρά, ξεπέρασε τους 10 πόντους μόνο στο τέταρτο παιχνίδι (14), έχοντας σκοράρει στα τρία προηγούμενα 7, 9 και 9, δηλαδή 9.75 κατά μέσο όρο. Ο Πρίντεζης είναι πιο έμπειρος από τον Σίγκλετον σε αγώνες όπως ο σημερινός, που κρίνει έναν τίτλο, παίζει στην έδρα του και γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα αν και πάλι ο Σπανούλης πραγματοποιήσει μέτρια εμφάνιση. Επιλογή, επομένως, ο Πρίντεζης στο head-2-head με τον Σίνγκλετον, σε απόδοση 1.80.

Ώρα αποδείξεων για Ρίβερς

Στο 2ο στοίχημα για τον τελικό, θα ασχοληθούμε με το σύνολο πόντων του Ρίβερς. Στο 1ο παιχνίδι της σειράς των τελικών, ο άσσος των “πράσινων” ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 16 πόντους και έδωσε συνέχεια στο καλό σερί του απέναντι στους “ερυθρόλευκους”, κόντρα στους οποίους κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε σκοράρει 26 πόντους στο 72-59 του Παναθηναϊκού για τον β’ γύρο της κανονικής περιόδου, 23 στο 77-69 του δευτέρου γύρου της Euroleague, 14 στο 77-79 του α’ γύρου της Euroleague και 27 στο 67-77 του ημιτελικού του Κυπέλλου. Βέβαια, στο 2ο, το 3ο και το 4ο ματς των τελικών, έμεινε σε “χαμηλές πτήσεις”, 9, 8 και 3 πόντους, αντίστοιχα.

Σήμερα είναι η ώρα να αποδείξει ότι οι καλές εμφανίσεις του απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν τυχαίες και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο “μπρέικ” και τον τίτλο. Εξαιτίας των τριών μέτριων εμφανίσεων του που προαναφέρθηκαν το όριο όσον αφορά τους πόντους του έπεσε στο 10.5 και εμείς θα πάμε με το Over 10.5 του Ρίβερς σε απόδοση 1.87!

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku