Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και τα δυο αυτά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο χρονικά ματς, αυτό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο, με ρεκόρ 22-8, και στα πλέι οφ αντιμετώπισε την έβδομη Μπασκόνια. Οι Ρώσοι δυσκολεύτηκαν αρκετά, όμως κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με 3-0. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός παρότι διεκδίκησε μια καλύτερη θέση από την τρίτη, εν τέλει αρκέστηκε σε αυτή, καθώς μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (εκτός έδρας),ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές Αναντολού και ΤΣΣΚΑ. Όντας τρίτος λοιπόν, αντιμετώπισε στα πλέι οφ την Εφές, η οποία του έβαλε δύσκολα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο πέμπτο ματς της σειράς.

Πρώτη σκέψη στοιχηματικά είναι το +5.5 του Ολυμπιακού, καθώς, μετά τις δύο ήττες στην κανονική περίοδο από την ΤΣΣΚΑ, έχει έρθει, ίσως, η ώρα, για νίκη της ομάδας του Σφαιρόπουλου επί των Ρώσων. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να μπει δυνατά στο ματς η ΤΣΣΚΑ, αλλά και με δεδομένη την άνεση που έχει ο Ολυμπιακός να ανατρέπει σκορ, θα αναζητήσουμε στο Live μεγαλύτερο πλεονέκτημα πόντων για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Μια καλή επιλογή για τον αγώνα προκύπτει από το head-2-head του Κεμ Μπιρτς με τον Τζέιμς Όγκουστιν. Ο Μπιρτς είχε μέχρι σήμερα 7.2 πόντους ανά αγώνα, με την επίδοση αυτή να γίνεται 6.2 πόντοι στα πέντε ματς των πλέι-οφ με την Εφές. Ο Όγκουστιν, από την πλευρά του, έχει μέσο όρο 6.1 πόντους και στη σειρά των πλέι οφ μετην Μπασκόνια σημείωνε 8.7 πόντους ανά αγώνα. Στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Μπιρτς ξεπέρασε τον Όγκουστιν δις, 2-0 στο 90-86 της Μόσχας και 10-2 στο 75-91 του Πειραιά. Επιλογή λοιπόν ο Μπιρτς να σκοράρει παραπάνω πόντους από τον Όγκουστιν σε απόδοση 1.87.

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο ημιτελικό, ανάμεσα στην “οικοδέσποινα” Φενερμπαχτσέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι κακές εμφανίσεις στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής διάρκειας, δεν επέτρεψαν στην Φενέρ να διατηρήσει μια θέση στην τετράδα, τερματίζοντας εν τέλει πέμπτη, καθώς είδε τον Παναθηναϊκό να την προσπερνάει. Με μειονέκτημα έδρας, αντιμετώπισε στα πλέι οφ το “τριφύλλι”, έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο της και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 3-0. Από την άλλη, η Ρεάλ ήταν σταθερή στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και τερμάτισε στην πρώτη θέση με σχετική άνεση. Στα πλέι-οφ, με πλεονέκτημα έδρας, αντιμετώπισε την Νταρουσάφακα. Αν και ηττήθηκε στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στη Μαδρίτη, εν τέλει κατόρθωσε να επικρατήσει και στα δυο ματς στην Τουρκίας και να πάρει την πρόκριση με 3-1. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή, όμως είναι δύσκολο μια από τις δυο να καταφέρει να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η επιλογή για ποντάρισμα είναι υπέρ της σταθερότερης ομάδας όλης της σεζόν, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσφέρεται με 2.5 πόντους πλεονέκτημα. Θα πάμε επομένως με το Ρεάλ +2.5 σε απόδοση 1.93.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.