Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι μπάσκετ του Σαββάτου (06/05) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά τα παιχνίδια Τόφας Μπούρσα – Γεσιλγκιρεσούν και Ουλμ – Λούντβιγκσμπουργκ για τα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Γερμανίας, αντίστοιχα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Ξεκινάμε από την Τουρκία και τον αγώνα Τόφας Μπούρσα – Γεσιλγκιρεσούν. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 9η θέση, με ρεκόρ 13-15 μετά και τη νίκη τους με 79-80 εκτός έδρας επί της Μπουγιουκσεχίρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την επικράτηση με 98-89 επί της Μπαλικεσίρ, φιγουράροντας στην 11η θέση. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Γεσιλγκιρεσούν είναι πλήρως αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ η Τόφας διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για να μπει στα πλέι οφ, ως 8η. Για να το πετύχει, βέβαια, αυτό, πρέπει να κάνει το 2/2, αρχικά κερδίζοντας το σημερινό ματς και στη συνέχεια την Πινάρ Καρσίγιακα στη Σμύρνη, αλλά και να υποστεί δύο ήττες η Γκαζιάντεπσπορ.

Βέβαια, το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς η ομάδα του Δέδα παίζει σήμερα στο γήπεδό της με την Ουσάκ και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Μπουγιουκσεχίρ.  Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το Γκαζιάντεπσπορ – Ουσάκ, υπό φυσιολογικές συνθήκες το Τόφας-Γεσιλγκιρεσούν θεωρείται αδιάφορο βαθμολογικά, γι’ αυτό και έχει πάρει την ανιούσα το όριο της αγοράς Under/Over, από το 162.5 στο 166.5. Πολύ πιθανή η επαλήθευση του Over 162.5, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Εκκίνηση των πλέι οφ στη Γερμανία

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Γερμανίας, στο οποίο ξεκινούν τα πλέι οφ, και τον αγώνα Ουλμ – Λούντβιγκσμπουργκ. Η γηπεδούχος ομάδα τερμάτισε στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας, με ρεκόρ 30-2, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με τη νίκη 87-72 επί της Τούμπινγκεν. Από την άλλη πλευρά, η θέση των φιλοξενούμενων στην κατάταξη κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Ηττήθηκαν 86-76 από την Άλμπα και σε συνδυασμό με την επικράτηση της Όλντενμπουργκ επί της Βόννης, τερμάτισαν στην 8η θέση.

Μπαίνουν σήμερα στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, με το πλεονέκτημα έδρας να το έχει η Ουλμ. Μάλιστα, οι δύο τους αναμετρήθηκαν πρόσφατα, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής, στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ, η οποία επιβλήθηκε πολύ εύκολα 79-61, όπως εύκολα είχε επικρατήσει και στον προημιτελικό κυπέλλου (72-67), ενώ στον αγώνα της κανονικής περιόδου που έγινε στο Ουλμ, η γηπεδούχος κέρδισε άνετα με 97-80.

Στα του σημερινού αγώνα, το πιθανότερο είναι να κάνει το 1-0 η Ουλμ, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική για να αναζητήσουμε ενδεχόμενο νίκης της με διψήφια διαφορά. Καλή επιλογή είναι το Over 157.5 το οποίο επαληθεύεται όταν η Λούντβιγκσμπουργκ παίζει εκτός έδρας, διότι ανεβάζει τις επιθετικές της επιδόσεις και η άμυνά της παρουσιάζεται ασθενέστερη. Συγκεκριμένα, όταν η Λούντβιγκσμπουργκ παίζει εντός σκοράρει 76.2 και δέχεται 71.8 πόντους ανά αγώνα, ενώ όταν αγωνίζεται μακριά από τ γήπεδό της, σκοράρει 78.9 πόντους και δέχεται 81 κατά μέσο όρο. Φυσιολογική επιλογή το Over 157.5 σε απόδοση 1.93.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku