Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ και το Betarades.gr έχει επιλέξει να ασχοληθεί με το 6ο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Τρέντο και τη Βενέτσια.

Στο 5ο ματς, η Βενέτσια επικράτησε στις λεπτομέρειες με 65-63, αν και η Τρέντο ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 28-38, ενώ στο τέλος της 3ης περιόδου πήρε “κεφάλι” με 8 (44-52). Ωστόσο, το γεγονός ότι αγωνίζεται ουσιαστικά με επτά παίκτες, καταπόνησε το ρόστερ και η Βενέτσια βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει και στο τέλος να πάρει τη νίκη, έχοντας, πλέον, το προβάδισμα στη σειρά με 3-2.

Σήμερα, η Τρέντο αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της με στόχο την ισοφάριση, ενώ αν η Βενέτσια κερδίσει, θα κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το μακρινό 1943. Με τη δύναμη της έδρας και την πανίσχυρης άμυνας, οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να φέρουν τη σειρά στα ίσια. Στον κρισιμότερο, μέχρι τον επόμενο (;), αγώνα των τελικών, η άμυνα θα ορίσει τη νικήτρια ομάδα και θα εμπιστευθούμε την κορυφαία άμυνα της Ιταλίας, αυτή της Τρέντο, η οποία θεωρούμε ότι θα κρατήσει τη Βενέτσια χαμηλά στο σκορ. Θα επιλέξουμε, επομένως, το Under 71.5 πόντοι της Βενέτσια, σε απόδοση 1.80.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku