Με δυο αγώνες ανοίγει η αυλαία στα πλέι οφ της Τουρκίας, ενώ με μια αναμέτρηση συνεχίζεται η δράση στα ημιτελικά των γερμανικών πλέι οφ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Under από την Τουρκία                                                        

Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση στα πλέι οφ της Τουρκίας, με την Μπεσίκτας να φιλοξενεί την Γκαζιάντεπσπορ στις 18:30. Στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου τερμάτισε η Μπεσίκτας, επικρατώντας με 90-91 στην έδρα της Εφές, την τελευταία αγωνιστική. Από την πλευρά της, η Γκαζιάντεπσπορ τερμάτισε έβδομη, επικρατώντας στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Η Μπεσίκτας έμεινε τον περισσότερο καιρό της κανονικής διάρκειας στην τρίτη θέση, έφτασε πολύ κοντά στο να βρεθεί τέταρτη. Παράλληλα είχε και την καλύτερη άμυνα στην κανονιkή περίοδο. Η Γκαζιάντεπσπορ έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο, έτσι κατάφερε να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ και ήταν ακόμη καλύτερη τον τελευταίο καιρό με πέντε νίκες σε επτά ματς. Στους αγώνες πλέι οφ οι ομάδες θα παρουσιαστούν πιο “σκληρές” με μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, τα μεγάλα σκορ της Γκαζιάντεπσπορ εσχάτως, με αδύναμες αδιάφορες ομάδες είναι απίθανο να εμφανιστούν ξανά και η φυσιολογική επιλογή είναι το Under 159.5 σε απόδοση 1.83.

Στηρίζουμε Όλντενμπουργκ

Ολοκληρώνουμε με τη Γερμανία και το παιχνίδι Όλντενμπουργκ – Ουλμ (21:30), στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Στο πρώτο παιχνίδι, την περασμένη Κυριακή, η Ουλμ επικράτησε με 86-79 και έκανε το 1-0. Μετά από πολλές εναλλαγές προβαδίσματος στις τρεις πρώτες περιόδους, η Ουλμ κατάφερε να μείνει στην πρωτοπορία στην τέταρτη περίοδο χωρίς να ξεφύγει, όμως μετά το 78-74 του 36’ περιόρισε την Όλντενμπουργκ σε μηδέν πόντους στα επόμενα τρία λεπτά, πήρε προβάδισμα 86-74 και τελικά δεν κινδύνευσε. Σήμερα η σειρά μεταφέρεται στο Όλντενμπουργκ όπου η αποψινή γηπεδούχος θα αναζητήσει τη νίκη για το 1-1 και με την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα πλέι οφ είναι απόλυτα εφικτό. Θα μετρήσουν οι έδρες στα ημιτελικά, η Ουλμ δεν είναι το “θηρίο” που ήταν μέχρι τις αρχές Απριλίου και παρουσιάστηκε ευάλωτη στα προημιτελικά. Δεν θέλει να ηττηθεί και για τρίτη φορά φέτος η Όλντενμπουργκ από την Ουλμ (105-95 στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα, 88-96 μετά από παράταση στον δεύτερο γύρο και το προχθεσινό 86-79), καλή η επιλογή η νίκη της σε απόδοση 1.70, με λίγο περισσότερο ρίσκο η επιλογή Όλντενμπουργκ -2.5 σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Tags:
Betarades.gr