Τετάρτη (31/05) σήμερα και το μπασκετικό κουπόνι μοιάζει να είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Το Betarades.gr ξεχώρισε δυο από αυτά τα παιχνίδια και συγκεκριμένα τα Φενέρμπαχτσε – Νταρουσάφακα και Τρέντο – Αρμάνι Μιλάνο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Χαμηλό το σκορ στην Τουρκία

Φενέρ και Νταρουσάφακα τίθενται απόψε αντιμέτωπες για 2η φορά μέσα σε 3 ημέρες, για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Τουρκίας. Στο 1ο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, το σύνολο του Ομπράντοβιτς επικράτησε με 94-72, κάνοντας εύκολα το 1-0. Η Νταρουσάφακα αντιστάθηκε μόλις για ένα ημίχρονο, κι αυτό συνέβη γιατί ευστοχούσε σχεδόν σε κάθε της επίθεση. Όταν η Φενέρ αποφάσισε να παίξει τη γνωστή της άμυνα, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στους 15 πόντους ανά περίοδο και μοιραία το ματς ξέφυγε από τον έλεγχό τους.

Τα πράγματα σήμερα αναμένονται κάπως διαφορετικά, πιστεύουμε πως η Φενέρ δε θα δώσει περιθώρια στην αντίπαλό της ούτε για ένα ημίχρονο, παίζοντας σκληρή άμυνα από την αρχή. Η συμπεριφορά της στα “μετόπισθεν” ήταν αυτή τους της χάρισε και το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague και θεωρούμε πως θα κρατήσει σε πολύ χαμηλό σκορ την Νταρουσάφακα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα κληθούν να αμυνθούν ιδανικά αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλό, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 154.5.

Ζορίζει την Αρμάνι η Τρέντο

Περνάμε στα πλέι οφ της ιταλικής Λίγκας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τρέντο και Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο είναι το 4ο της σειράς. Η Τρέντο κατάφερε να “σπάσει” δυο φορές την έδρα της Αρμάνι, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλό της να πλησιάσει σε διαφορά μιας νίκης. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν σήμερα ακόμη ένα “διπλό” ώστε να ανακτήσουν το προβάδισμα της έδρας, το έργο τους όμως αναμένεται πολύ δυσκολότερο, μιας και η Τρέντο δύσκολα θα υποπέσει στα ίδια λάθη τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Οι γηπεδούχοι έπαθαν και έμαθαν από το τελευταίο ματς, αναμένεται να επιστρέψουν στην καταπληκτική τους άμυνα, σε πολύ καλύτερα ποσοστά ευστοχίας και πιστεύουμε πως τουλάχιστον θα βάλουν δύσκολα στο σύνολο του Ρέπεσα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Τρέντο με +4.5.

Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον

Μπορεί να μην προέκυψε σημείο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Άρης και ΑΕΚ αναμετρώνται στις 17:30 για το 2ο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ΑΕΚ έκανε εύκολα το 1-0 μετά την εντός έδρας επικράτηση με 90-74 και σήμερα αναμένεται η απάντηση από τους Θεσσαλονικείς. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο Live, δεν κρατάμε όμως κάτι πριν από το τζάμπολ του παιχνιδιού.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku