Ο Ολυμπιακός έκανε “περίπατο” απέναντι στον Aρη την Τετάρτη (10/05), επιβλήθηκε 84-54 και προηγείται 1-0 στη σειρά, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, το προγνωστικό του Betarades.gr (Under 144.5). Τα ημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League συνεχίζονται σήμερα (10/05) με τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ενώ δράση υπάρχει τόσο στην Ισπανία, όσο και στη Γερμανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η βασική πρόταση της ημέρας έρχεται από την Ισπανία και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπανταλόνα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν πολύ εύκολα με 78-98 της Σαραγόσα εκτός έδρας και με ρεκόρ 23-7 φιγουράρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, προέρχονται από ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους μέσα στη σεζόν, απέναντι στην ουραγό της κατάταξης, Μανρέσα. Επιβλήθηκαν στο γήπεδό τους με 100-66 και συνεχίζουν με ρεκόρ 11-20.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο σε περίπτωση που επιβληθεί θα οριστικοποιήσει την 1η θέση της κανονικής περιόδου, καθώς θα παραμείνει μία νίκη πάνω από τη Βαλένθια, της οποίας επικρατεί στην ισοβαθμία, και θα απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε. Στον αντίποδα, για την Μπανταλόνα, απόψε η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει “ρεπό”. Οι αγορές του αγώνα “άνοιξαν” με το πολύ χαμηλό όριο, για αγώνα της Ρεάλ, 161.5 στο Under/Over και το προφανές Over 161.5 επιλέχθηκε σε απόδοση 1.91. Φυσικά το 161.5 δεν προσφέρεται πια και το όριο έχει ανέβει στους 167.5 πόντους με τάση για περαιτέρω άνοδο!

Περνάμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Οι “πράσινοι” δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι μετά το “σκούπισμα” με 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε για την Euroleague, ενώ η Ένωση στην προηγούμενη φάση των πλέι οφ απέκλεισε τον ΑΓΟΡ με 2-0, επικρατώντας 90-78 και 70-81 σε Αθήνα και Ρέθυμνο, αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός “πληγώθηκε” ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό από την Euroleague και όσα ακολούθησαν αυτού, με την τιμωρία της επιστροφής με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη να έχει διαταράξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις το καλοκαίρι.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι το φαβορί και λογικά σήμερα θα κάνει το 1-0. Ωστόσο, το -11.5 που προσφέρεται είναι πολύ μεγάλο χάντικαπ και η ορθότερη επιλογή είναι το +11.5 της ΑΕΚ. Άλλωστε στα δύο μεταξύ τους φετινά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός νίκησε 77-68 και 87-106 μετά από δύο παρατάσεις στο δεύτερο, ένα σκορ που δεν δείχνει την αλήθεια αφού η ΑΕΚ έπρεπε να είχε επικρατήσει, αλλά έκανε όλα τα λάθη για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός δις.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku