Τρίτη (17/04) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ είναι αρκετά περιορισμένο. Βέβαια, το ξεκίνημα των πλέι οφ της Euroleague μας… επιφυλάσσει σήμερα δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις, οι οποίες θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Under στο ΠΑΟ – Φενέρ

Την 4η θέση της κανονικής περιόδου κατέκτησε τελικά ο Παναθηναϊκός και πήρε το πλεονέκτημα έδρας. Θυμίζουμε ότι ισχύει το σύστημα Best-of-Five, κοινώς στο Final-4 προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες. Οι “πράσινοι” θα βρουν απέναντί τους τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράνοβιτς, με την 4η θέση να “κλειδώνεται” ουσιαστικά με τις νίκες επί των Μπασκόνια (63-72), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (85-80 στην παράταση) και Μακάμπι (61-81) στις τελευταίες 3 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Η “Φενέρ”, από την πλευρά της, συνδύασε τη δική της νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 68-65 (στην παράταση) με τα ανάλογα αποτελέσματα και κατέκτησε τελικά την 5η θέση της κανονικής περιόδου.

Στο μεσοδιάστημα αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματα (ο ΠΑΟ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 102-58 και τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια της Stoiximan.gr Basket League και η “Φενέρ” επικράτησε με 95-90 της Γκαζιαντεπσπόρ και διατηρήθηκε στην κορυφή της τουρκικής Λίγκας. Στην κανονική διάρκεια της Euroleague η εκάστοτε αντίπαλος πέτυχε άνετη εντός έδρας νίκη (81-70 το “τριφύλλι”, 84-63 η “Φενέρ”). Στο σημερινό ματς αναμένουμε νεύρα στο ξεκίνημα και αργό ρυθμό κι έτσι επιλέγουμε το Under 145.5.

Over στη Μόσχα

Το έτερο σημερινό ματς είναι από τα πλέι οφ της Euroleague είναι αυτό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπασκόνια. Τη 2η θέση της κανονικής περιόδου κατέκτησαν οι Μοσχοβίτες με ρεκόρ 22-9, κερδίζοντας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής τον Ολυμπιακό με 90-86. Η ομάδα του Ιτούδη δεν έδειξε κάποια διάθεση… επιλογής αντιπάλου στα τελευταία παιχνίδια της. Η Μπασκόνια, από την πλευρά της, “αυτοκτόνησε” την τελευταία αγωνιστική με το ατυχές 79-84 από τη Ζαλγκίρις να τη “ρίχνει” τελικά στην 7η θέση και να φέρνει ως αντίπαλό της στα πλέι οφ τη “ρωσική αρκούδα”.

Στα μεταξύ τους ματς της κανονικής περιόδου η ΤΣΣΚΑ επικράτησε στη Μόσχα με το εντυπωσιακό 112-84, ενώ ηττήθηκε στη Βιτόρια με το οριακό 79-78. Θεωρούμε ότι οι Τεόντοσιτς και Ντε Κολό θα… θυμηθούν τον καλό τους εαυτό στη σημερινή μάχη, συμβάλλοντας στο εύκολο σκοράρισμα των γηπεδούχων. Το γεγονός, δε, ότι ακολουθεί το β’ ματς την προσεχή Πέμπτη, μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Μπασκόνια θα… εγκαταλείψει την άμυνά της αν η διαφορά “ανοίξει” από νωρίς. Καταλήγουμε, λοιπόν, στην επιλογή του Over 165.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Dooku